Gyproc plafondplaat ca. 300x60x0,95 cm

(5 klantreviews)
4.
99
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type artikel: Gipsplaat
  • Oppervlakte: 1,8 m²

Een mooi en stevig plafond maakt u in een handomdraai met de Gyproc plafondplaat 300x60x0,95cm. Deze plafondplaten, met ronde kant (RK), kunnen worden toegepast bij plafonds met in het zicht blijvende naden in de binnenafbouw. Zo zijn de platen geschikt voor het maken van plafonds in onder andere slaapkamers, kinderkamers en op zolder. De plafondplaten hebben een afmeting van 300x60cm en een dikte van 9,5mm. De kern bestaat uit gips en de ommanteling is gemaakt van gerecycled karton. De hoeken van de ivoorgrijze plaat zijn afgerond en het gewicht ervan bedraagt circa 7,7kg per m2.

De tolerantie op de breedte van een gipskartonplaat is +0 mm en – 4 mm. Belangrijk voor het verwerken is dat je hier rekening mee houdt met het plaatsen van de stijlen. 
 
Gebruik je houten stijlen, dan moet je dit vooraf goed uitmeten. Eventueel kan je ook gebruik maken van metalen profielen, mocht er wat verschil in de platen zitten, dan kan je de profielen verschuiven en vervolgens vastzetten.
 
Kortom, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, met de Gyproc plafondplaat creëert u snel een plafond waarbij geen voegafwerking nodig is.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Gipsplaat
Productnummer 152008
Gewicht product 14356 gr
Hoogte product 1.0 cm
Lengte product 3.0 m
Breedte product 60.0 cm
Type(nummer) 3000 x 600 x 9,5mm
Merk Gyproc
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal Gips
Type artikel Gipsplaat
Afmetingen
Oppervlakte 1.8 m²
Gebruik
Beoogd gebruik Plafond
Vochtbestendig Nee
Technische kenmerken
Type boord Rond
Brandvertragend Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken