Hout op maat

Al het hout dat jij nodig hebt voor jouw klusproject door tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Kies je gewenste materiaal, vorm en afwerking, en alles wordt netjes bij jou thuisgeleverd. Vervolgens zet jij je eigen meubels zo in elkaar. Bekijk zeker ons nieuwe assortiment spaanplaten / meubelpanelen, dat sinds 2023 beschikbaar is.

  • Alle op maat gezaagde vormen tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Thuisbezorgd of ophalen in de bouwmarkt binnen 7 - 12 werkdagen
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Thuisbezorgd voor 39,-
  • Nieuw: Spaanplaten / meubelpanelen op maat
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk

Veel gestelde vragen

Is hout op maat hetzelfde als de zaagservice in de bouwmarkt, maar dan online?

Nee, dit is niet hetzelfde. In de bouwmarkt laat je hout transportklaar op maat zagen. Wij kunnen in de bouwmarkt alleen verticaal en horizontaal zagen. Als je online bestelt kunnen we in diverse vormen of in verstek voor je zagen.

Koop ik bij hout op maat een hele plaat of alleen het verzaagde hout?

Je betaalt alleen voor het geleverde en gezaagde hout, niet de platen waaruit die zijn gemaakt.

Ontvang ik ook restmateriaal van het gezaagde hout, net zoals in de bouwmarkt?

Nee, je ontvangt geen restmateriaal. Dit doen we niet, omdat we geen hele platen voor je zagen maar alleen wat je hebt besteld hebt.

Hout op maat kopen bij GAMMA

Online hout op maat bestellen is eenvoudig GAMMA.nl bestel je een gemakkelijk de gewenste hout platen in elke vorm je wilt. Wil je een rechthoekige tv meubel bouwen, een bureaublad op maat. Dat kan allemaal met de GAMMA hout op maat service. Je kan kiezen uit verschillende houtsoorten. Alle vormen en maten zijn verkrijgbaar, zodat je ieder houten meubel, wandpaneel of daksysteem in een mum van tijd in elkaar zet. Hout op maat bestellen doe je bij ons eenvoudig online. Wij leveren de zorgvuldig gezaagde houten platen vervolgens bij jou thuis. Elke klus zo gezaagd!

Meubelpanelen op maat

Een van de vele toepassingen van onze hout op maat service vind je terug in de meubelpanelen. Een meubelpaneel is een gemelamineerde spaanplaat en dient als uitstekende basis voor jouw zelf gemaakte meubel. Meubelpanelen zijn opgebouwd met kern van samengeperste en gelijmde houtsnippers (spaanplaat)

Het gemelamineerd spaanplaat in ons assortiment is van zeer hoge kwaliteit. Onze meubelpanelen op maat zijn verkrijgbaar in diktes 18, 22 en 28mm en in vele trendy decoren. Bekijk bijvoorbeeld eens het decor natuurlijk eiken of juist eiken zwart, of ga voor een geheel andere look met marmer. Alle decoren kenmerken zich door de hoogwaardige en realistische look. De afwerking kan met een voelbare structuur zijn, mat of juist glanzend. Met een spaanplaat op maat heb jij hét ideale materiaal om te verwerken in je interieur

USP’s:
- Hoogwaardig materiaal geschikt voor elk interieur
- Per zijde mogelijk om de randafwerking (kantband) te kiezen
- Natuurlijke en realistische decoren
- Voordelige keuze

Hout op maat bestellen

Het grootste voordeel van hout op maat zagen? Je bestelt je op maat gezaagde houten platen eenvoudig online via onze handige configurator. Er is dus geen bezoek aan de bouwmarkt nodig. Jij doorloopt alle stappen in de configurator, wij leveren zo snel mogelijk alle platen foutvrij aan huis. Ons precisie zaagwerk zorgt ervoor dat je thuis direct aan de slag kunt: je hoeft de houten platen alleen maar in elkaar te zetten. Kortom: bestel makkelijk en snel online alle houten platen op maat die jij nodig hebt, zodat je thuis meteen kunt beginnen met klussen.