Jaloezieën op maat

Deze pagina is niet (goed) beschikbaar voor mobiel

Helaas, deze pagina bevat onderdelen die niet of niet goed werken op een mobiel.

Terug Toon de desktop versie

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Levertijd is circa 3 weken
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen ruilen of retourneren is niet mogelijk

Jaloezieën op maat kopen bij GAMMA

Zoek je een manier waarop je zelf de gewenste doorkijk en lichtinval bepaalt? Jaloezieën op maat zijn dan de ideale raamdecoratie. Jaloezieën zet je moeiteloos in de juiste stand en zijn zowel decoratief als functioneel. Met de verschillende materialen en kleuren creëer je daarbij een moderne of juist klassieke sfeer. Met aluminium jaloezieën op maat krijg je een moderne en strakke uitstraling, houten horizontale jaloezieën op maat geven juist een landelijk of klassiek gevoel. En plaats je meerdere jaloezieën naast elkaar? Dan zorgt dit voor eenheid en een ruimtelijk gevoel. Jaloezieën op maat maken je interieur helemaal af en zijn perfect als raamdecoratie in je woonkamer, werkkamer of op kantoor op je werk.

Van roljaloezieën tot horizontale jaloezieën op maat

We onderscheiden roljaloezieën en horizontale jaloezieën op maat. Een roljaloezie heeft twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. Dat maakt een roljaloezie multifunctioneel. Je regelt eenvoudig de inkijk en de lichtinval. Wil je juist veel openheid of privacy? Met roljaloezieën bepaal je het gemakkelijk zelf. Horizontale jaloezieën op maat zijn net zo praktisch in gebruik. Bij horizontale jaloezieën op maat beweeg je de latten in verschillende richtingen. Je kunt kiezen voor houten of aluminium jaloezieën op maat. Het mooie van aluminium jaloezieën op maat is dat ze ook heel geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Ook voor shutters op maat kun je bij GAMMA terecht. Shutters zijn klap- of raamluiken met verstelbare horizontale jaloezieën, waarmee je speelt met zonlicht als sfeermaker. Will je jaloezieën op maat kopen? Bedenk dan welke roljaloezie bij je woonstijl past. Neem eens een kijkje bij onze keuzehulp jaloezieën voor meer informatie over hoe je de juiste keuze maakt.

Jaloezieën op maat maken

Het assortiment jaloezieën bij GAMMA is groot en onderverdeeld in standaard maten en jaloezieën op maat. Door jaloezieën op maat te maken krijg je altijd een perfecte pasvorm en absolute topkwaliteit. Je bepaalt zelf de afmetingen, het materiaal, de kleur en de breedte van de latten. Bij GAMMA vind je aluminium jaloezieën op maat met 16 of 25 millimeter brede latten, maar ook voor houten jaloezieën ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Al onze jaloezieën zijn ook voorzien van kinderbeveiliging. Dankzij een handige kettingspanner kunnen jonge kinderen niet verstrikt raken in de koorden of kettingen.

Alle soorten jaloezieën op maat bij GAMMA

Met onze roljaloezieën en shutters op maat speel je op een unieke manier met zonlicht. Je kiest zelf de kleur, het materiaal en of je het kettingmechanisme links of rechts plaatst. Je hebt bij GAMMA volop keuze uit horizontale jaloezieën, aluminium jaloezieën en shutters op maat. Welke stijl past bij jouw interieur? Ben je toe aan nieuwe raamdecoratie? Dan is het belangrijk om de juiste maat te weten. In dit stappenplan legt GAMMA je uit hoe je de maat van je raamdecoratie bepaalt. Zo zorg je dat je raamdecoratie netjes past. En als je er zelf niet uitkomt, dan helpt een van onze medewerkers je graag in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.