Bouwstoffen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je alles op het gebied van bouwmaterialen, gereedschappen en allerlei zaken om jouw woning te verfraaien. Maar ook diverse bouwstoffen die onmisbaar zijn voor jouw bouwklussen. Want door de goede voorbereidingen te treffen heb je langer plezier van jouw werk. Dus zorg voor goede stucmiddelen, metselzand, vulmiddelen, voorbehandeling en egaliseermiddel. Alleen dan zal jouw verf, behang en dergelijke er zo goed mogelijk uit komen zien.

Cement en beton

Een metselklus te doen? Bij GAMMA vind je cement en betonmortel. Met cement qals grondstof kun je zelf betonmortel, zandcement of metselspecie maken. Beton (mortel) is een kant en klaar product waar je enkel nog maar water aan hoeft toe te voegen.

Vloer egaliseren met egaline

Je kunt met egaliseermiddel een vloer egaliseren. Er zijn twee soorten: Egalisatiemiddel wordt voornamelijk toegepast om een ruwe beton- of zandcementvloer vlak te maken die vervolgens afgewerkt kan worden met bijvoorbeeld laminaat of een coating. Zandcement gebruik je bijvoorbeeld om een cementgebonden ondergrond te repareren of een zandcementdekvloer te smeren.

Metselspecie

Ook metselspecie koop je bij GAMMA online of in de bouwmarkt. Dit wordt ook wel metselmortel genoemd en gebruikt je voor het metselen van bakstenen, porisostenen, betonstenen binnenmetselwerk en kalkzandstenen.

Betonreparatie en reparatiemortel

Een vloer of wand repareer je zelf eenvoudig met reparatiemortel. Denk bijvoorbeeld aan een bakstenen muurtje of de kelder onder het huis. Kies het juiste middel voor jouw klus.

Stucen en stucwerk

Een gladde muur krijg je door gebruik te maken van goed stucmateriaal. Hiermee werk je bijvoorbeeld gipsen wanden mooi af. Voor kleine klussen is er ook kant-en-klare stucpasta.

Tegellijm en voegmiddel

Bevestig tegels met tegellijm en zorg ervoor dat alles goed is afgevoegd met voegmiddel.

Voorstrijk

Met voorstrijkmiddel kun je een onbewerkte wand, vloer of muur voorbehandelen zodat deze minder zuigend werkt.

Muurvuller, plamuur en houtrotvuller

Naden, kieren, beschadigingen, gaten en scheuren vul je met speciaal vulmiddel.

Zand en grind

Zand en grind in kleine zakken of big bags van wel 1000 kilo inhoud, je vindt het bij GAMMA.

Recent bekeken