Dakbedekking kopen bij GAMMA

Ben je bijna klaar met het bouwen van jouw schuur of tuinhuis en op zoek naar een goede dakbedekking? Bij GAMMA vind je dakbedekking die geschikt is voor platte daken en schuine daken. Ook de benodigdheden om deze dakbedekking te monteren en goed af te werken. Want met een goede dak- en gootbehandeling weet je zeker dat jouw dak waterdicht is en je niet voor lekkage komt te staan. Vergeet ook een goede dakisolatie niet, dat scheelt in de warmte en de portemonnee.

Dak- en gootbehandeling, benodigdheden en accessoires

Kleine reparaties aan jouw dak of dakgoot kun je gemakkelijk zelf uitvoeren met afdichtingsband. En een speciale coating maakt jouw dakbedekking weer waterdicht. Kit, tape, lood, een hemelwaterafvoer, hoekprofielen: GAMMA verkoopt alle benodigde accessoires en artikelen om jouw dak en goot in topconditie te brengen en houden. Bekijk ons assortiment Dakreparatie en -accessoires.

Dakbedekking platte daken

Een plat dak kun je zelf bedekken met speciale folies en dakrollen die je vast 'brandt'. Ook verkopen we rubberen tegels om snel en simpel een mooi dakterras aan te leggen.

Dakbedekking schuine daken

Heb je een schuin dak op een tuinhuisje, schuurt of overkapping? Dan koop je bij GAMMA de juiste dakbedekking.

Golfplaten en dakplaten

Met ons assortiment golfplaten, dakplaten en damwandplaten kun je snel een schuin dak waterdicht maken.

Bitumen dakbedekking, pvc dakbedekking of epdm dakbedekking?

Er zijn veel verschillende materialen voor jouw dak verkrijgbaar. Een paar veel voorkomende opties zijn een bitumen dakbedekking (dakleer), een dakbedekking van pvc (kunststof) of een epdm-dakbedekking (rubber). Al deze soorten en nog andere koop je online of in jouw bouwmarkt.

Recent bekeken