Beveiliging

Beveiliging

Jouw huis moet een veilige haven zijn. Ook voor de beveiliging van jouw huis ben je bij GAMMA aan het goede adres. GAMMA heeft professionele alarmsystemen in huis. Voor brandbeveiliging heeft GAMMA rookmelders en andere brandalarmen, brandblussers, blusdekens en vluchtladders.

Brandbeveiliging

Als je onbezorgd wilt leven, is veilig wonen essentieel. Met de oplossingen voor brandbeveiliging zorg je niet alleen dat brand, koolstofmonoxide of rook in een vroeg stadium wordt opgemerkt, ook kun je brand blussen of jouw woning veilig verlaten. Zo heeft GAMMA onder meer hittemelders, brandmelders, rookmelders, vluchtladders, brandblussers, koolmonoxidemelders en blusdekens in het assortiment.

Beveiligingssystemen

Wanneer er iemand aan de deur staat of een ongenode gast het huis binnendringt, wordt diegene snel gedetecteerd met de beveiligingssystemen van GAMMA. Het ruime assortiment beveiligingssystemen bestaat uit onder meer camera's, netwerkcamera's, cameradummy's, persoonlijke alarmen, alarmen voor deuren en ramen, binnensirenes, bewegingssystemen en meer. GAMMA heeft een ruim assortiment aan inbraakbeveiliging.

Recent bekeken