close

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal

Met het installatiemateriaal van GAMMA weet je zeker dat jouw elektra goed en veilig kan worden geïnstalleerd. Onder meer bevestigingsmateriaal, fittingen, elektriciteitsbuizen, draad, kabels, snoeren, stekkers, groepenkasten, leidinggoten en zekeringen maken deel uit van de collectie installatiemateriaal. Installatiemateriaal dat je zelf snel en eenvoudig kunt installeren. Zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Bevestigingsmateriaal, draad en kabels

Wanneer je thuis elektra wilt aanleggen is goede bekabeling essentieel. GAMMA heeft diverse soorten kabels voor binnen en buiten. Installatiedraad, snoeren en grondkabels bijvoorbeeld. De kabels en draden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken. Ook bevestigingsmateriaal en andere toebehoren, zoals kabelgoten, trekveren, elektriciteitsbuizen en isolatieband, maken deel uit van de complete collectie draden en kabels.

Overig installatiemateriaal elektra

Een lamp installeer je snel en eenvoudig met de fittingen van GAMMA, zoals E27 en E14. Je hebt keuze uit een divers assortiment. Daarnaast biedt GAMMA groepenkasten, fornuiskasten, zekeringen, aardlekschakelaars en ander installatiemateriaal en elektrabenodigdheden. Alle materialen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Laat JE online of in de winkel verrassen door het complete aanbod.