Elektrisch gereedschap accessoires kopen?

"Goed gereedschap is het halve werk", maar ook de juiste accessoires zijn essentieel. Want een boormachine zonder schroefbitje of scherpe boor werkt niet naar behoren. Net zo min als een tacker zijn werk kan doen zonder nietjes of een zaag zonder zaagblad.

Accu’s en batterijen

GAMMA verkoopt divers elektrisch gereedschap dat draadloos werkt. Deze apparaten werken of op een accu of op batterijen. Nieuwe batterijen nodig? Zeker weten dat u bij GAMMA vindt waar u naar op zoek bent.

Schroefbits en boren

Een boormachine wordt standaard geleverd met een aantal bitjes en boren. Maar na verloop van tijd moet u deze vervangen door scherpere exemplaren of heeft u gewoon voor een bepaalde klus een ander bitje of andere boor nodig. GAMMA heeft een breed assortiment voor u in huis.

Slijpaccessoires en zaagbladen

Heeft u een zaag- of slijpmachine? Dan heeft u met enige regelmaat een nieuwe slijpschijf of een andere zaag voor een specifieke klus nodig. Bij GAMMA koopt u online de juiste accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Schuurpapier, nietjes, stofzakken en nog veel meer

Ook voor alle andere accessoires voor uw elektrisch gereedschap bent u bij GAMMA aan het juiste adres. Veel koopt u heel gemakkelijk en snel online. "

Recent bekeken