Klusbenodigdheden kopen bij Gamma

Diverse hulpmiddelen maken het klussen een stuk efficiënter. Bij GAMMA bent u daarvoor aan het juiste adres.

Gereedschapskisten en opbergsystemen

In een goed opgeruimde werkplaats of schuur kunt u alles snel terugvinden en dus vlotter aan het werk. Met de gereedschapskisten en opbergsystemen van GAMMA is dit heel eenvoudig.

Opbergkasten

Veel op te bergen? Kijk dan eens bij de opbergkasten die GAMMA verkoopt. In een van de solide opbergkasten kunt u veel spullen kwijt. Ook handig voor bijvoorbeeld opslag in de kelder.

Steekwagens en trolleys

Als u zware spullen moet verplaatsen is het fijn om een steekwagen of trolley te gebruiken. U spaart hiermee energie en uw rug.

Werkbanken en schragen

Voor veel klusjes is het fijn als u op tafelhoogte kunt werken. Kies daarvoor een van de werkbanken of schragen uit het GAMMA-assortiment.

Werklampen

Goed licht zorgt er voor dat u prettiger en veiliger klust. GAMMA heeft een groot assortiment werklampen; klein of groot, op elektriciteit, accu of zonne-energie, voor op een vaste plek of mobiel… de keuze is enorm.

Touw, draad en ketting

Met touw, draad of ketting kunt u heel veel dingen vastzetten of aan elkaar verbinden. Wat het best past, hangt af van waar u mee bezig bent. Maar wat u ook zoekt, bij GAMMA vindt u het zeker.

Recent bekeken