Met de meubelpanelen en timmerpanelen van GAMMA haalt u de basis in huis voor het creëren van de mooiste meubelen. Van boekenkast tot bed, alles is mogelijk. De meubelpanelen van MDF of spaanplaat zien er door het gelamineerde oppervlak uit als echt hout. Met het kantenband werkt u de meubelpanelen aan de kopse kant af in dezelfde kleur als de plaat. Heeft u toch liever echt hout? Kies dan voor een timmerpaneel. GAMMA heeft ook veel verschillende werkbladen zoals aanrechtbladen voor in de keuken of werkbladen voor uw badkamermeubel. Bekijk ook het GAMMA klusadvies voor handige tips.

Meubelpanelen

GAMMA heeft een grote diversiteit aan meubelpanelen. U kunt kiezen uit strak wit maar er zijn ook hele fijne houtdessins, zwart, vintagelook of betonlook. Veel meubelpanelen hebben een 3D effect waardoor de houtstructuur voelbaar is.

Kantenband of strijkband

Om de meubelpanelen netjes af te werken moeten de kopse kanten nog voorzien worden van dezelfde kleur of structuur als de rest van het paneel. Kies een kantenband dat gelijk is aan de kleur van uw gekozen meubelpaneel.

Timmerpanelen

Echt hout blijft natuurlijk toch mooi! Omdat een timmerpaneel door en door echt hout is, ziet u eventuele beschadigingen bijna niet.

Werkbladen

Toe aan een nieuw aanrechtblad, een nieuw bureaublad of werkblad voor uw badkamermeubel? U heeft de keuze uit een werkblad van massief hout, kunststof of graniet.

Recent bekeken