De keuken is een van de belangrijkste plekken in huis en moet daarom bij u passen. Wilt u een geheel nieuwe keuken? Of wilt u een nieuwe, frisse draai aan uw bestaande keuken geven? Bij GAMMA vindt u alle elementen die van uw keuken een droomkeuken maken. Denk aan keukenkranen, keukenmeubelen, keukenverlichting, spoelbakken, spoelbakaccessoires, uitstortgootstenen, werkbladen, werkbladaccessoires en meer.

Witgoed en keukenapparatuur

Keukenapparatuur en keukengereedschap zijn onmisbaar in iedere keuken. Of het nu gaat om afzuigkappen, elektrische kookplaten, gaskookplaten of koffiezetapparaten, bij GAMMA kunt u terecht voor een ruim assortiment keukenapparatuur. Kwalitatief hoogstaand en fraai vormgegeven. Ook wasmachines, drogers en ander witgoed vindt u in het uitgebreide assortiment.

Keuken- en huishoudelijke accessoires

GAMMA biedt u allerlei soorten achterwanden, afvalbakken, droogmolens en huishoudtrappen. Benieuwd geworden? Bekijk de collectie online of kom langs in de winkel.

Huishoudelijke artikelen

Klussen is belangrijk, maar het huishouden mag ook niet vergeten worden. GAMMA heeft daarom vele huishoudelijke producten, waaronder schoonmaakmiddelen en andere benodigdheden, zoals bezems, vuilniszakken, emmers, stofzuigers en gehoorbescherming. U vindt deze zowel online als in de winkel.

Recent bekeken