close

Ontstoppers & vochtvreters

Ontstoppers & Vochtvreters

Overal waar geleefd wordt komt vocht voor. Maar soms kan vocht een probleem worden. Bijvoorbeeld als water niet meer goed wegstroomt omdat de afvoer verstopt zit. Maar ook als de luchtvochtigheid in huis te hoog is. Slecht voor uw woning en het kan gezondheidsklachten opleveren.

Luchtontvochtigers

Een te hoge luchtvochtigheid kan ervoor zorgen dat ramen beslaan, vochtplekken op muren ontstaan of een muffe geur in huis hangt. Ook kan vocht ongedierte aantrekken, zoals zilvervisjes of pissebedden. Soms ontstaat er zelfs schimmel aan muren, vloeren of plafonds, die gezondheidsklachten veroorzaakt. Daarom is een optimale vochtbalans noodzakelijk. De vochtvreters van GAMMA zorgen voor een effectieve absorptie van vocht.

Chemische ontstoppingsmiddelen

Ernstige verstoppingen lost u het beste op met chemische ontstoppingsmiddelen. Een vloeibare ontstopper dringt diep door in het vuil en lost dit op.

Overige ontstoppingsmiddelen

Een verstopte afvoer is behoorlijk vervelend. Het stinkt en het water loopt niet goed weg wat weer tot overstroming en waterschade kan leiden. Met de ontstoppingsmiddelen van GAMMA gaat u de verstopping effectief te lijf. Een ouderwetse plopper of ontstoppingsveer zorgt ervoor dat u de verstopping zonder chemicaliƫn oplost.