close

Meubelen

Meubelen

U vindt bij GAMMA alles wat u nodig heeft om uw droomhuis in te richten. Zo vindt u bijvoorbeeld alles voor de muren, vloeren, deuren, raamwerk, houtwerk en schilderwerk. En wanneer uw huis eenmaal naar wens is, maakt u het af met de perfecte inrichting. Bij GAMMA vindt u onder andere banken, kasten, opbergsystemen, bedden en woonaccessoires.

Banken

Voor uw banken kunt u terecht bij GAMMA. U vindt er 2- en 3-zitsbanken, fauteuils, hoekbanken, poefen en hockers.

Kasten

Bij GAMMA vindt u alles op het gebied van handige kasten. Zo biedt het assortiment boekenkasten, buffet- en vitrinekasten, dressoirs, garderobe- en kledingkasten, ladekasten, tv-meubelen, wandkasten, wandrekken, keukenmeubelen en kastaccessoires.

Tafels

U vindt in het GAMMA-assortiment onder andere eetkamertafels, bijzettafels, statafels en salontafels.

Stoelen

Een lekkere loungestoel, een hocker of eetkamerstoel. Maakt niet uit wat u zoekt, bij GAMMA vindt u het zeker.

Bureaus en bureaustoelen

De werk- of studeerkamer inrichten is geen probleem met de bureaus en bureaustoelen van GAMMA.

Opbergsystemen

Door uw woning praktisch in te richten creƫert u meer ruimte. Dit kan onder andere met de hulp van opbergboxen en -dozen, plankdragers, wandrekken, verhuisdozen, wandplanken en legplanken.

Slapen

Bij GAMMA bent u aan het juiste adres voor een goede nachtrust; een bed, dekbed, kussens en een groot assortiment kledingkasten.

Houtkachels

Een houtkachel is praktisch omdat hij warmte geeft, maar het is ook een sfeermaker.

Sfeerkachels

Gezelligheid en warmte in huis met een sfeerhaard van GAMMA. U kunt deze eenvoudig plaatsen zonder dat hiervoor een rookkanaal nodig is.

Woonaccessoires

Uw ruimte maakt u af naar uw wensen met de woonaccessoires van GAMMA. Denk bijvoorbeeld aan spiegels, fotolijsten, kaarsen, kapstokken, klokken, kussens en schilderijen.