close

Woonaccessoires

Het interieur van uw huis geeft uw huis dat echte 'thuis' gevoel. Door de wanden, vloeren en het meubilair op elkaar af te stemmen richt u een woning geheel naar uw eigen smaak in. Om uw woning tot in detail af te maken, kunt u kiezen uit diverse sfeervolle woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan fotolijsten, kaarsen, kapstokken, klokken, schilderijen, spiegels, kussens en kussenhoezen.

Fotolijsten

Plaats uw mooiste herinnering als blikvanger in uw woonruimte met de fotolijsten van GAMMA.

Kaarsen

Met kaarsen creëert u in een handomdraai een sfeervolle ruimte. Kies voor kaarsen in rustige of juist opvallende kleuren.

Kapstokken

Kapstokken zijn niet alleen erg handig, ze kunnen ook bepaalde kledingstukken juist in het oog doen springen. Bij GAMMA vindt u de kapstok die past in uw interieur.

Klokken

U gebruikt een klok uiteraard om de tijd op af te lezen, maar u kunt de klok aanvullend gebruiken om uw ruimte mee op te halen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke klok of een moderne designklok.

Kussens & kussenhoezen

U maakt uw woonruimte af met de kussens en kussenhoezen van GAMMA. De kussens maken uw bank een stuk comfortabeler en dankzij de kussenhoezen creëert u een geheel eigen stijl.

Schilderijen

Bij GAMMA vindt u verschillende schilderijen, van klassiek tot modern.

Spiegels

Dankzij de spiegels van GAMMA maakt u altijd een goede verschijning. Naast de praktische functie hebben spiegels ook een decoratieve functie en maken ze een ruimte optisch groter.