close

Douche

De douche wordt met grote regelmaat gebruikt. Het is dan ook van belang dat deze goed werkt en je er comfortabel gebruik van kunt maken. Je bent bij GAMMA aan het juiste adres voor betrouwbare douches en douche onderdelen.

Douchebakken, douchedeuren en douchewanden

Een betrouwbare doucheruimte stel je samen met de douchebakken, douchedeuren en douchewanden uit het assortiment van GAMMA. Zo maak je altijd onbezorgd gebruik van je douche.

Douchegordijnen, douchestangen en doucheringen

Douchegordijnen hang je eenvoudig op met behulp van de douchestangen en doucheringen van GAMMA. Dankzij de douchegordijnen blijft je badkamer vrij van waterspetters.

Douchekoppen, douchesets en douchekranen

Dankzij de douchekoppen, douchesets en douchekranen die bij GAMMA te vinden zijn, kun je het water bij jou onder de douche geheel naar jouw wensen laten stromen. Of je nu kiest voor een massagedouche, een watervaldouche of juist een eenvoudige douche, bij GAMMA vind je wat je zoekt.

Douchedrains, doucheslangen en overige accessoires

Ook voor overige accessoires zoals douchedrains en doucheslangen zit je bij GAMMA goed. Voor zowel een gloednieuwe douche of doucheruimte als het vervangen van losse onderdelen biedt GAMMA uitkomst.