close

Kranen

De kranen uit het assortiment van GAMMA zijn vervaardigd uit materialen van hoogwaardige kwaliteit. U heeft keuze uit kranen met één hendel, 2-knopskranen en thermostatische mengkranen. De kranen zijn beschikbaar in uiteenlopende stijlen.

Badkranen en douchekranen

Met een badkraan en douchekraan controleert u de temperatuur van het water. U kunt kiezen voor een eenvoudige mengkraan of een thermostatische mengkraan. Welke kraan u ook kiest, met de badkranen en douchekranen van GAMMA maakt u ontspannen gebruik van uw bad en douche.

Buitenkranen

Wanneer u een tuin of dakterras heeft kan een buitenkraan goed van pas komen. U kunt deze gebruiken als aansluiting voor de tuinslang of sproeier. Handig als u uw planten water wilt geven en leuk in de zomer om de kinderen mee buiten te laten spelen.

Fonteinkranen en wastafelkranen

Uw fontein en wastafel maakt u af met een bijpassende kraan. Zo heeft u altijd water bij de hand in de keuken en sanitaire ruimtes.

Keukenkranen

Een keukenkraan is onmisbaar in iedere keuken. Bij GAMMA vindt u eenvoudige mengkranen maar ook kranen met uitgebreide functionaliteiten.

Kraanonderdelen

Maak uw kraan af naar wens met behulp van diverse kraanonderdelen.