Barbecues kopen bij GAMMA

De eerste mooie voorjaarsdag, een warme zomeravond of gewoon omdat je er zin in heeft. Niets zo lekker als heerlijk ontspannen buiten eten klaarmaken en er samen van genieten. Dat kan op veel verschillende manieren. Wat altijd geldt: goed materiaal is een vereiste om het ook echt lekker ontspannen te laten zijn. Kies daarom voor een barbecue van Weber, Barbecook of Campingaz. En weet welke bbq bij je past. We leggen het je uit op de pagina met onze grote assortiment barbeques. Of je nu een traditionele houtgestookte barbecue zoekt of één die op gas of elektriciteit werkt, bij GAMMA ga je het vinden. Je kunt ze meteen online bbq bestellen. Liever in het echt zien? Check dan de bbq's in je lokale bouwmarkt.

Ook bbq accessoires koop je bij GAMMA

Heb je al een barbecue (en vlees / vis / groente), zorg dan dat je de juiste accessoires hebt. Er is meer dan je denkt, en het maakt je bbq een stuk leuker en makkelijker als je een handige barbecuestarter, worstentang, lekbakje of paar barbecuehandschoenen hebt. Je vindt ze makkelijk online.

Houtsnippers voor de smoker bbq kopen

Voor de mensen die van een extra rooksmaak in het eten houden en dus een smoker bbq hebben: de houtsnippers in je smoker bepalen in hoge mate je smaak. En dus maakt het nogal uit welke 'smaak' snippers je in je bbq doet. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Weber houtsnippers voor de smoker. Probeer ze uit op je vlees, vis én groente.

Recent bekeken