close

BBQ

Alles voor een geslaagde barbecue vindt u bij GAMMA

Een eerste mooie voorjaarsdag, een warme zomeravond of gewoon omdat u er zin in heeft. Niets zo lekker als heerlijk ontspannen buiten eten klaarmaken en er samen van genieten. Goed materiaal is wel een vereiste om het ook echt lekker ontspannen te laten zijn. Kies daarom voor een barbecue van Weber, Barbecook of Campingaz. GAMMA heeft een uitgebreid assortiment barbecues. Of u nu een traditionele houtgestookte barbecue zoekt of één die op gas of elektriciteit werkt, bij GAMMA vindt u zeker wat u zoekt.  

Betonnen barbecue op een vaste plek

U kunt ook kiezen voor een vaste betonnen barbecue. Zo heeft u altijd de barbecue klaar staan wanneer u zin krijgt in een lekker etentje. Een betonnen barbecue geeft ook een bepaalde sfeer aan uw tuin.

Ook barbecue-accessoires koopt u bij GAMMA

Voor het vlees en de groente gaat u naar de slager en de groenteboer, maar alle andere benodigdheden voor een geslaagde barbecue vindt u gewoon bij uw eigen bouwmarkt. Hout, houtsnippers en barbecuestarters, maar ook een worstentang, lekbakjes en barbecuehandschoenen koopt u heel eenvoudig online bij GAMMA.