Veilig wonen, dat is het hoogste goed voor iedereen. Bij GAMMA vindt u dan ook heel veel producten die aan uw veiligheid en die van uw naasten kunnen bijdragen. U kunt zo voorkomen dat anderen uw huis onuitgenodigd binnenkomen; goede sloten en inbraakbeveiliging. Maar ook zijn er producten te vinden voor brandbeveiliging en extra zorg voor uw kinderen. Bekijk het assortiment online of in de bouwmarkt.

Brandbeveiliging

Met rookmelders op strategische plaatsen wordt u tijdig gewaarschuwd als er brand is of rookontwikkeling. Mocht er toch brand uitbreken dan heeft GAMMA daarvoor ook brandblussers en branddekens in huis om deze onder controle te krijgen en met een brandladder kunt u een veilige vluchtroute kiezen.

Sloten

Sluit deuren en ramen goed af, en bewaar uw waardevolle spullen en papieren in een kluis. GAMMA heeft een ruim assortiment producten voor deur- en raambeveiliging.

Kinderveiligheid

Heeft u kleine kinderen? Dan zijn er allerhande producten verkrijgbaar die het huis voor hen veiliger maken.

Inbraak- & camerabeveiliging

Ongenode gasten weert u door gebruik te maken van inbraak- en camerabeveiliging. Tegenwoordig zijn veel van deze producten zo uitgerust dat u ze kunt bedienen met uw smartphone of tablet.

Recent bekeken