Verlichting kopen bij GAMMA

De juiste verlichting zorgt niet alleen voor licht, maar helpt ook om sfeer te maken in je huis. Mooie verlichting is dan ook een belangrijk onderdeel van een sfeervolle inrichting. Bij GAMMA vind je naast sfeerverlichting ook andere vormen van verlichting, zoals:

  • binnenverlichting
  • buitenverlichting
  • bouwlampen
  • slimme verlichting
  • feestverlichting
  • zaklampen

Ben je van plan verlichting te kopen, dan heb je zowel online als in de bouwmarkten een ruime keuze aan GAMMA-verlichting.

Sfeerverlichting voor een warme uitstraling

Er bestaat een verschil tussen functioneel licht en sfeerverlichting. Waar functionele verlichting puur en alleen bedoeld is om een ruimte goed verlicht te maken, waardoor je bijvoorbeeld beter werkt, is sfeerverlichting bedoeld om een positief effect op de uitstraling van een ruimte te hebben. Plafond en wandlampen vallen onder deze laatste categorie. En omdat de lamp ook als decoratie gezien wordt, is dit soort mooie verlichting vaak opvallend vormgegeven die past bij iedere inrichting.

GAMMA-verlichting voor binnen en buiten

Ga je binnenkort verlichting kopen, dan is het van belang om de plaats van de verlichting eerst te bepalen. Mooie verlichting voor binnen kan niet buiten gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor badkamerverlichting. Aangezien elektriciteit en water niet goed samengaan, is het van belang dat de verlichting voor buiten en in natte ruimtes het water van de lamp weghoudt. Daarom maakt GAMMA onderscheid tussen verlichting voor buiten, voor de badkamer en voor overige ruimtes binnen.

Alles op het gebied van verlichting online

Of je nu alleen een LED-lamp wilt vervangen, een bouwlamp nodig hebt tijdens je verbouwing of inbouwspots zoekt, bij GAMMA vind je online de verlichting voor iedere toepassing. Weet je niet of de door jou gekozen lichtbron geschikt is voor de ruimte waar je het wilt gebruiken? Dan helpen de medewerkers in een van de bouwmarkten je graag verder. Bestel je je verlichting online, dan weet je direct waar je aan toe bent. Per artikel staat namelijk de levertijd vermeld. Je kiest ervoor om je bestelling thuis te laten bezorgen of je haalt deze af in een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken