close

Verlichting

Verlichting

Goed gekozen verlichting zorgt voor niet alleen voor licht, maar ook voor sfeer in huis. De juiste lamp is een wezenlijk onderdeel van de inrichting van uw huis. Bij GAMMA vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van verlichting.

Badkamer- en keukenverlichting

De verlichting in badkamer en keuken moet aan bijzondere eisen voldoen. Daarbij staat veiligheid voorop. Kies bij GAMMA voor spatwaterdichte verlichtingvoor de badkamer of (inbouw)spots en onderbouwverlichting voor goed zicht in de keuken.

Tafel-, hang- en vloerlampen

GAMMA heeft een uitgebreid assortiment tafel-, hang- en vloerlampen. In elke stijl is er wel iets verkrijgbaar, u vindt altijd wel iets van uw gading.

Verlichting voor buiten

Niet alleen binnen, maar ook buiten wilt u kunnen genieten van goed en sfeervol licht. Bij GAMMA heeft u een uitgebreide keuze.

Werklampen

GAMMA verkoopt diverse werklampen om 's avonds te kunnen klussen of in donkere ruimtes. Een werklamp is niet alleen praktisch, maar ook belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Lampen en onderdelen

Voor de montage van uw verlichting heeft u speciale onderdelen nodig. GAMMA verkoopt diverse schakelaars en dimmers. Maar ook de benodigde vindt u bij GAMMA; spaarlampen, led-lampen, tl-buizen en halogeenlampen in diverse varianten."