Kachels en haarden kopen bij GAMMA

Wanneer het weer kouder wordt en de nachten langer, is het tijd voor wat meer sfeer en warmte in huis! GAMMA heeft een ruim assortiment aan kachels en haarden waarmee jij jouw huis kunt verwarmen én een gezellige sfeer mee kunt creëren.

Verschillende soorten kachels

Gamma heeft verschillende soorten kachels en haarden in het assortiment. Ben je op zoek naar een kachel om te kunnen stoken zonder elektriciteit? Bekijk dan eens onze houtkachels en pelletkachels. Wil je juist liever een elektrische kachel gebruiken om een kamer te verwarmen? Denk dan eens aan een convectorkachel of ventilatorkachel.

Haarden

Wil je echt een grote dosis sfeer toevoegen aan jouw ruimte? Dan is een haard perfect voor jou! Er zijn verschillende opties in het assortiment van GAMMA. Bekijk eens onze elektrische haarden en combineer deze met een mooie bijpassende schouwombouw. Liever een haard die je in de vast in de muur plaatst? Denk dan eens aan een inbouwhaard.

Bij GAMMA heb je ruime keuze online en in de bouwmarkt. Ben je nog niet zeker of een specifieke soort kachel past bij jouw woonsituatie? Kom dan eens langs bij ons in de bouwmarkt en win advies in bij een van onze experts. Al zeker van je zaak? Bestel dan eenvoudig online.

Recent bekeken