Plafondbekleding

Bekijk de TOP 10

Bent u op zoek naar materiaal om een oud plafond weer als nieuw te maken? Bij GAMMA heeft u de keuze uit plafondplaten, houten panelen of een systeemplafond. Of wilt u uw plafond een klassieke en luxe uitstraling te geven? Gebruik dan de klassieke sierlijsten en plafond rozetten. De meeste rozetten zijn heel sierlijk van uiterlijk, al zitten er ook enkele strak vorm gegeven tussen. Voor de badkamer zijn er plafondplaten die vochtbestendig zijn.

Plafondplaten

Bekijk de vochtbestendige plafondplaten voor in de badkamer of de grenen schroten voor ieder andere ruimte. De Agnes One-Step zijn kant-en-klare platen, geschikt voor een hoogwaardige wand- en plafondbekleding. De plafondplaten kunt u gebruiken in woon- en slaapkamers, (bij)keukens, toilet, hal of zolder. Bekijk het stappenplan voor plafondplaten plaatsen.

Plafond badkamer

GAMMA heeft een vochtbestedige plafondplaten van Agnes waarmee u snel en gemakkelijk een nieuw plafond maakt in uw badkamer.

Sierlijsten plafond

Wilt u iets bijzonders maken van uw plafond? Met het grote assortiment sierlijsten voor de randen van uw plafond, geeft u uw kamer direct een hele andere look.

Rozet plafond

Uw plafond al voorzien van sierlijsten? Dan is uw plafond helemaal af als u ook een plafond rozet plaatst. GAMMA heeft voor u een stappenplan gemaakt om rozetten te plaatsen.

Recent bekeken