1 resultaten
ETNA magnetron wit 20 Liter
Type SMV120WIT MAGNETRON. Snel en eenvoudig gerechten ontdooien, opwarmen en bereiden met deze witte ETNA magnetron. Het magnetronvermogen is handmatig in te stellen (120 tot 70... Type SMV120WIT MAGNETRON. Snel en eenvoudig gerechten ontdooien, opwarmen en bereiden met deze wi...
79.
00
Niet beschikbaar
Bekijk alles in magnetron

Er bestaat nog nauwelijks een huishouden zonder magnetron. Er zijn diverse soorten magnetrons verkrijgbaar. Bij GAMMA kunt u een vrijstaande magnetron kopen, en u kunt daarbij kiezen uit verschillende groottes. Een solomagnetron is perfect voor het opwarmen van een restje eten, een ingevroren of kant-en-klare maaltijd. Er bestaan ook inbouwmagnetrons of combinatiemagnetrons. Welke magnetron het uiteindelijk ook wordt, ze staan allemaal garant voor het snel opwarmen van een heerlijke maaltijd.

Kleine magnetron

Een magnetron met een inhoud van 17 liter neemt niet veel plek in uw keuken in, maar u kunt er beslist een hele maaltijd in opwarmen.

Wat is een microwave?

Een microwave is niets anders dan een magnetron. Het is het Engelse woord voor magnetron en ook in Nederland aardig ingeburgerd.

Etna magnetron

De magnetrons die u bij GAMMA koopt zijn van het merk Etna. Kwalitatief goed en gunstig geprijsd.

Recent bekeken