Meer informatie


2 resultaten
Weber barbecue Q1400 dark grey 66x49 cm
Uitstekend beoordeeld
64 klantreviews
Geschikt voor aantal personen: 6 Soort materiaal: Aluminium Hoogte: 66.0cm
Een on-the-go barbecue die je ook op je balkon kunt gebruiken. De Weber barbecue Q1400 dark grey 66x49 cm is een meeneembare elektrische BBQ met korte poten. Het voordeel van ee... Een on-the-go barbecue die je ook op je balkon kunt gebruiken. De Weber barbecue Q1400 dark grey ...
369.
00
Bekijk alles in elektrische barbecue
Weber barbecue Q2400 grey stand 80x80 cm
Uitstekend beoordeeld
19 klantreviews
Geschikt voor aantal personen: 9 Soort materiaal: Aluminium, Ijzer Hoogte: 129.5cm
Een elektrische barbecue perfect voor op je balkon. De Weber barbecue Q2400 grey stand 80x80 cm is een meeneembare elektrische BBQ met korte poten, maar dankzij de extra stand k... Een elektrische barbecue perfect voor op je balkon. De Weber barbecue Q2400 grey stand 80x80 cm i...
579.
00
Bekijk alles in elektrische barbecue

Een balkon bbq kopen bij GAMMA

Een balkon bbq is perfect voor diegenen met een kleine tuin of die beschikken over een balkon. Met een balkonbarbecue is het zelfs met de meest kleine ruimtes genieten van een heerlijk stukje vlees of groente, in de buitenlucht bereid. Wil je een balkonbarbecue kopen, dan bezoek je een van de GAMMA-bouwmarkten of bekijk je het assortiment op de website.

Een balkon bbq op kolen

Kolen geven die specifieke smaak aan het eten dat je op de balkon bbq bereidt. Het merk Weber is een van de meest bekende fabrikanten van barbecues op kolen. Het is dan ook niet vreemd dat je bij een barbecue voor het balkon al snel bij producten van dit merk belandt. De balkonbarbecue van Weber is in twee formaten verkrijgbaar, in 80 x 60 cm en 66 x 49 cm. Daarnaast maak je er met de Weber barbecue voor het balkon een kleurrijk geheel van. Kies voor kleuren zoals:

  • zwart
  • paars
  • oranje
  • fuchsia

Een balkon bbq elektrisch

De buren zitten wellicht niet te wachten op de geur van kolen. Of misschien vind je zelf een kolen bbq niet prettig. In dat geval is een elektrische balkon bbq erg handig. Je steekt de stekker in het stopcontact en je bereidt vrijwel direct de eerste stukken vlees of groenten. Een elektrische balkon bbq geeft minder geur en is snel in gebruik. Wel moet je de authentieke smaak van kolen missen, maar dat is iets wat smaakgevoelig is.

Voor welke balkon bbq ga jij?

Heb jij de inrichting van je balkon al voor elkaar? Een mooie balkonset, planten in de bakken en het zonnetje schijnt, dan is het moment daar om te gaan genieten van het buitenleven. 's Avonds wordt de balkon bbq erbij gepakt en wordt genoten van een heerlijk bereide maaltijd op het balkon. Met een van de balkonbarbecues van GAMMA ontdek je snel dat je geen tuin nodig hebt om lekker buiten te koken. Je bbq voor het balkon bestel je heel eenvoudig online of je koopt er een in een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken