close

Buitenkeukens

Bekijk de TOP 10

Buitenkeuken kopen bij GAMMA

Wie groots wil barbecuen en geen geduld heeft met kooltjes, die heeft een gasbarbecue of zelfs een buitenkeuken nodig. Een buitenkeuken is eigenlijk een grote gas bbq - zo groot dat het in feite een compleet gasfornuis is, maar dan voor buiten. En dat is lekker, buiten kokkerellen!
De meeste buitenkeukens kun je bij ons meteen online te bestellen. Liever eerst even zien en aanraken? Doe dan de voorraadcheck om te kijken of de gas bbq van jouw keuze aanwezig is in jouw lokale GAMMA-bouwmarkt.

Wanneer is een gas bbq een buitenkeuken?

Dat is niet helemaal te zeggen, maar als een gas bbq meerdere grote branders heeft, dan wordt het al snel een buitenkeuken genoemd. De grens tussen gasbarbecue en buitenkeuken verschilt per merk. Richt je daarom niet op de naam, maar op het aantal hoofd- en zijbranders dat de bbq heeft. Hoe meer branders, hoe meer het een keuken is. (De naam zegt het al: als je denkt, dit is haast een heel fornuis, dan heb je al gauw met een buitenkeuken te maken.)

Weber buitenkeuken kopen...

Het bekende merk Weber heeft mooie grote buitenkeukens. GAMMA heeft veel assortiment weber gas bbq's. Van klein tot groot en van basic tot superdeluxe. En dan kom je uit bij een buitenkeuken. Weber heeft een flinke range buitenkeukens. Net als alle andere Webers geldt voor deze grote gasbarbecues: topkwaliteit.

...of Barbecook buitenkeuken kopen?

Ook Barbecook heeft mooie gas bbq's en buitenkeukens. Ze zijn vaak wat goedkoper dan die van Weber. Ook op een Barbecook buitenkeuken kun je perfect kokkerellen: want de smaak van je stukje vlees, vis of vega hangt toch vooral af van je eigen skills op de gasbbq!