Rollators

Gaat lopen u steeds moeilijker af, maar wilt u zich nog wel vrij en zelfstandig kunnen bewegen? Dan biedt een rollator uitkomst. Een rollator van GAMMA is opvouwbaar en heeft een lichtgewicht stalen frame met vier wieltjes met rubberen banden. Verder heeft de rollator handgrepen, remmen en vaak een zitting en boodschappenmandje. Let bij het uitzoeken van een rollator op de juiste hoogte, de maat van de wielen en het soort remmen. Check het assortiment rollators en ook onze andere zorghulpmiddelen

Welke rollator kopen?

Bedenk bij het uitkiezen van een rollator of u deze alleen binnen wilt gebruiken of dat u er ook mee naar buiten wilt. Verder kunt u letten op het gewicht, de maximale belastbaarheid en natuurlijk de prijs.

Lichtgewicht rollator

Alle rollators van GAMMA wegen minder dan 10 kilogram. Wilt u de rollator vaak ergens mee naartoe nemen, dan is het verstandig om voor een lichtgewicht rollator te kiezen.

Opvouwbare rollators

Koopt u een rollator bij GAMMA dan weet u zeker dat deze gemakkelijk op te vouwen is. Handig om te vervoeren, maar ook omdat hij dan in huis minder plaats inneemt.

Recent bekeken