1 resultaten
Bekijk de TOP 10
Drive zitkussen 43x43 cm
Drive zitkussen 43x43 cm biedt zitcomfort in uw rolstoel. Dit rolstoelkussen past in de meeste rolstoelen. Het biedt hierdoor bijna altijd uitkomst als uw huidige kussen verslet... Drive zitkussen 43x43 cm biedt zitcomfort in uw rolstoel. Dit rolstoelkussen past in de meeste ro...
25.
00
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in zitkussen

Hoe mobieler u bent, hoe prettiger u zich voelt. Het draagt bij aan uw zelfredzaamheid. Bij GAMMA vindt u diverse hulpmiddelen die uw mobiliteit vergroten. Lukt het niet meer (goed) om zelf te lopen, dan kan een rolstoel de oplossing voor u zijn. GAMMA biedt u de keuze uit een aantal modellen die u allemaal veilig de weg op helpen. Maar ook voor andere hulpmiddelen voor de zorg bent u bij GAMMA aan het goede adres, denk aan een rollatorof greep voor in de douche.

Rolstoel kopen

Een rolstoel kopen kan gewoon online. Check het assortiment en maak uw keuze. Een rolsotel kan bijvoorbeeld een gehandicaptenvoertuig zijn, maar u kunt deze ook gebruiken als u zich wat minder gemakkelijk voortbeweegt.

Let op de breedte

Als u met de rolstoel in een rolstoelauto of rolstoelbus wilt kunnen reizen, dan moet u bij aanschaf goed op de breedte van de rolstoel letten.

Lichtgewicht rolstoelen

De rolstoelen van tegenwoordig zijn bijna allemaal lichtgewicht stoelen. Daardoor zijn ze beter hanteerbaar en gemakkelijker voort te duwen. Ondanks het geringe gewicht zijn ze natuurlijk wel stevig en veilig.

Opvouwbare rolstoelen

Sommige rolstoelen zijn opvouwbaar. Handig om mee te nemen in een normale personenauto, maar ook om te voorkomen dat ze een sta-in-de-weg zijn in huis.

Rolstoeltas

Om uw handen vrij te houden voor andere zaken, verkoopt GAMMA onder meer ook een rolstoeltas.

Meer hulpmiddelen zorg

Bij GAMMA vindt u een groot assortiment hulpmiddelen voor de zorg. Allemaal gericht op uw zelfredzaamheid en om het leven een stukje comfortabeler te maken.

Recent bekeken