12.
99
Per liter € 32.48
Wat is je oppervlakte?
m2
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Roestwerend:Nee

Rust-Oleum

 Rust-Oleum Meubelverf  Spuitbus Krijtwit 400 ml is perfect om meubels een nieuwe uitstraling te geven. De verf mag rechtstreeks op hout (blank of geverfd), baksteen, tegel, pleister of elk ander voorbehandeld hard oppervlak worden aangebracht. Met de spuitbus breng je op een snelle en egale manier een laagje meubelverf aan op een meubel dat je een nieuwe look wil geven – ook ideaal voor de binnekanten van kasten en moeilijke hoekjes van een laagje meubelverf te voorzien. Creëer een vintage look door de verf zacht weg te schuren op sommige details. Werk voor het ultieme resultaat de Rust-Oleum Meubelverf Spuitbus Krijtwit af met een beschermende laag Rust-Oleum Meubelwas of Rust-Oleum Meubelvernis mat Spuitbus.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Rust-oleum meubelverf krijtwit 750ml sticker sticker
Uitstekend beoordeeld
12 klantreviews
Rust-Oleum Meubelverf Krijtwit 750 ml is perfect om meubels een nieuwe uitstraling te geven. De verf mag rechtstreeks op hout (blank of geverfd), baksteen, tegel, pleister of el... Rust-Oleum Meubelverf Krijtwit 750 ml is perfect om meubels een nieuwe uitstraling te geven. De v...
18.
89
Bekijk alles in houtverf

Specificaties

Product
Productnummer 601355
EAN 5413436036317
Merk Rust-Oleum
Algemeen
Kleur Krijtwit
Kleurfamilie Wit
Lijn Rust-Oleum
Verpakking Spuitbus
Glansgraad Extra mat
Type Decoratie
Gebruik
Bewaarinstructies In goed gesloten originele verpakking op droge, koele en vorstvrije plaats.
Rendement per verpakking 2 m²
Rendement per liter 14 m²/L
Maximale verwerkingstemperatuur 32 °C
Minimale verwerkingstemperatuur 10 °C
Basis Acrylaat (co)polymeren
Beoogd gebruik Meubelen
Binnen/buitengebruik Binnen
Hittebestendig Nee
Overschilderbaar na 4 uur
Materiaal van doeloppervlak Hout
Verwerkingsmethode Verfspuit
Stofdroog na 1 uur
Technische kenmerken
Roestwerend Nee
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Zeer licht ontvlambare aerosol. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
Voorzorgs­maatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.

Reviews worden geladen

Recent bekeken