Uitstekend beoordeeld
8 klantreviews
24.
99
2e halve prijs op alle brandbeveiliging Aanbieding alleen vandaag nog geldig
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Brandklasse ABC
  • Inclusief ophangbeugel
  • 1 kg poeder
  • Ook verkrijgbaar in 2 of 4 kg

Smartwares

Maak branden snel onschadelijk met de Smartwares Brandblusser BB1 1 kg Poeder Brandklasse ABC Inclusief Ophangbeugel. De blusser is meteen gebruiksklaar waardoor je gelijk kan beginnen met blussen. Je kan de brandblusser eenvoudig ophangen aan de bijgeleverde ophangbeugel.


Specificaties
De soort brand wordt uitgedrukt in een brandklasse, de Smartwares brandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen: Brandklasse A: Vaste stoffen zoals papier, hout en textiel. Brandklasse B: Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen. Brandklasse C: Gassen zoals aardgas, LPG, butaan en propaan. De brandblusser heeft een inhoud van 1 kg aan poeder. Deze brandblusser is ook verkrijgbaar met 2 kg en 6 kg poeder aan inhoud. Met deze brandblusser behoed jij jezelf voor een brandend huis.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 564146
EAN 8711658008202
Gewicht product 2.100 gr
Hoogte product 34 cm
Lengte product 8,5 cm
Breedte product 9 cm
Merk Smartwares
Algemeen
Inclusief bevestigingsmateriaal Nee
Inclusief manodrukmeter Ja
Vorstvrij Ja
Type Poederblusser
Gebruik
Spuitbereik 3 m
Eenmalig gebruik Nee
Technische kenmerken
Brandklasse Brandklasse A, Brandklasse B, Brandklasse C
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Waarschuwing
Gevaren­aanduidingen H333: Kan schadelijk zijn bij inademing. H313: Kan schadelijk zijn bij contact met de huid. H320: Veroorzaakt oogirritatie.
Voorzorgs­maatregelen Overeenkomstig … bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. NA INSLIKKEN: P285: Bij ontoereikende ventilatie een geschikte adembescherming dragen. Inademing van stof/ rook/gas/nevel/dampen/spuitnevel vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Op een goed geventileerde plaats bewaren. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na inademing: bij ademhalingsmoeilijkheden het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. GEEN braken opwekken. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Na het werken met dit product … grondig wassen. Op een droge plaats bewaren. Een arts raadplegen. P281: De nodige persoonlijke beschermingsuitrusting gebruiken. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken