Travellife impregneer spray 500 ml

6.
49
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  Met de Travellife impregneer spray 500ml kun je verschillende soorten textiel, suède en Gore-Tex waterafstotend maken. De spray beschermt ook tegen vuil, is kleurloos en luchtdoorlatend. Een ideale spray voor het behandelen van tenten, schoenen, zonwering, (regen)kleding, skipakken, fietstassen, rugzakken, bekleding en tuinmeubelen. Verwijder eerst het stof en vuil van het te behandelen oppervlak. Plak eventuele doorzichtige delen af, schud de spuitbus en spuit op een afstand van ongeveer 25cm gelijkmatig de spray in. Je kunt deze spray ook gebruiken op een vochtige ondergrond.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 531268
  Gewicht product 600 gr
  Hoogte product 60.0 cm
  Lengte product 6.5 cm
  Breedte product 6.5 cm
  Merk Travellife
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Type artikel Impregneermiddel
  Kleurfamilie Transparant
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Gevaar
  EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
  Voorzorgsmaatregelen P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P273: Voorkom lozing in het milieu. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P403+P233: Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken