cetabever
wk1728 - CetaBever - Header beeld

Kies de juiste beitssoort passend bij wat je wilt beitsen. Er zijn 3 verschillende soorten beits: dekkende, transparante en transparante kleur beits. Transparante en dekkende beits trekken diep in het hout en voeden en beschermen het van binnenuit. Transparante beits met kleur geeft een beetje kleur aan het hout zoals bijvoorbeeld een greywash.

wk1828 - Beeld - CetaBever tuinhout

Behandel tuinmeubelen met CetaBever Beits of CetaBever olie. Beits voorkomt houtrot en bladdervorming voor een lange periode. Als je het tuinhout met olie behandelt blijft de natuurlijke kleur van het hout behouden. Herhaal regelmatig de olie behandeling zodat het houtwerk langer mooi blijft. 

 

wk1828 - Beeld - CetaBever - Schuttingen

Voor uw schutting kunt u het beste CetaBever Schuttingbeits gebruiken. Deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt dat uw schutting langdurig zijn kleur behoudt.

 

 

 

 

 

wk1828 - Beeld - CetaBever - Tuinmeubelen

Reinig vooraf aan de beitsbeurt je tuinmeubelen eerst met de Tuinmeubel 2-in-1 reiniger zodat deze hun oorspronkelijke kleur terugkrijgen. Bescherm hierna het hout met de CetaBever Tuinmeubelolie of geef de meubels kleur met CetaBever Tuinmeubelbeits.

 

 

wk1828 - Beeld - CetaBever - Bielzen, loodsen en steigers

Of het nou de bielzen, het houten schuurtje, de loods of molen is, met CetaBever Zwarte Teer, Carbobruin en Bielzenzwart maak je deze weer mooi. Gebruik voor een langdurige en mooiere hechting vooraf de speciale CetaBever Impregneer.

 

 

 

 

wk1828 - Beeld - CetaBever - Deuren en kozijnen buiten

Het hout van deuren en kozijnen krijgt veel zonlicht te verduren, maar is hoogwaardiger waardoor het minder krimpt en uitzet. Gebruik de CetaBever Meesterbeits, verkrijgbaar in transparant of kleur, om je deuren en kozijnen te beschermen.

 

 

 

wk1828 - Beeld - CetaBever - Vloeren en trappen

Bescherm en kleur zachthouten vloeren zoals vuren en grenen, met de CetaBever vloerlak. Daarnaast krijgt het hout een zijdeglans. Bescherm een parket of teakhouten vloer of trap met CetaBever Transparante Parketlak. Deze lak is verkrijgbaar in mat of zijdeglans uitvoering waarbij de houtnerf zichtblaar blijft.