cetabever
01_732x237@2x.jpg

Kies de juiste beits, olie of lak passend bij wat je wilt beitsen. Beits is er in twee varianten; transparant en dekkend. Beide zijn in diverse tinten verkrijgbaar, zowel kant-en-klaar als op de mengmachine. Met transparante beits is het hout na afwerking nog steeds zichtbaar is. Een dekkende beits geeft de ondergrond een dekkende kleur. De ondergrond is dan niet meer zichtbaar. 

02_237x237@2x.jpg

Behandel je tuinmeubels met olie, gel of beits. Met beits voorkom je houtrot en bladdervorming langdurig. Beits kan je mengen in iedere transparante kleur. Met olie blijft de natuurlijke kleur van het hout behouden. Behandel regelmatig met olie zodat het houtwerk lang mooi blijft. CetaBever Gel met handschoen geeft hetzelfde resultaat als olie, alleen is het veel makkelijker in gebruik.

 

Bekijk assortiment

03_237x237@2x.jpg

CetaBever Schuttingbeits is een transparante beits, ideaal om je schutting tot drie jaar te beschermen. De beits is waterafstotend, geschikt voor hard- en zachthout en gemakkelijk aan te brengen met de CetaBever Tuinhoutsprayer. In het CetaBever assortiment vind je verschillende kleuren, van blank tot antraciet.

 

 

 

Bekijk assortiment

04_237x237@2x.jpg

CetaBever Schuur- & Tuinhuisbeits biedt tot wel 5 jaar bescherming aan je hout. Deze beits is sneldrogend en beschermt al 1 uur na aanbrengen tegen regen. Zo kun je tussen de buitjes door beitsen en is je tuinhuis in 1 dag al beschermd tegen het Nederlandse weer!

 

 

 

 

 

Bekijk assortiment

05_237x237@2x.jpg

CetaBever Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en beschermt je hout tot wel 3 jaar. Deze beits is ideaal voor het beschermen van pergola’s, speeltoestellen en tuinhuizen. CetaBever Tuinhoutbeits dekkend is te mengen in iedere gewenste kleur. Zo kun je jouw tuinhout in iedere gewenste kleur beitsen!

 

Bekijk assortiment

06_237x237@2x.jpg

Cetabever biedt twee oplossingen voor vlonders en terrassen. CetaBever Vlonder- & Terrasbeits is anti-slip en beschermt je hout tot wel 3 jaar tegen schimmels en algen. CetaBever Vlonder & Terrasolie Bankirai is sterk impregnerend en verrijkt de natuurlijke houtkleur.

 

 

 

Bekijk assortiment

07_237x237@2x.jpg

CetaBever Palen & Bielzen is zeer geschikt als beschermlaag voor palen, bielzen en rolborders. Je kan het toepassen op nieuwe of eerder met carbolineum of zwarte teer behandelde palen en bielzen en op geïmpregneerde rolborders. Niet gebruiken voor bielzen waar je op zit of loopt.

 

 

Bekijk assortiment

08_237x237@2x.jpg

CetaBever Deur & Kozijn Meesterbeits kan je direct op kaal hout toepassen. De beits heeft een optimaal glansbehoud en beschermt je hout tot wel 7 jaar tegen het Nederlandse weer. Je kan de dekkende meesterbeits in iedere gewenste kleur laten mengen.

 

 

 

Bekijk assortiment

09_237x237@2x.jpg

CetaBever Gevel & Kozijn Snel beits is een vocht- en weersbestendige beits die tot wel 7 jaar bescherming biedt. De beits is geschikt voor zachthout en beschikbaar in zijdemat. Deze beits is zowel transparant als dekkend te mengen in iedere gewenste kleur. Door de snelle droogtijd kun je de volgende laag al na 6 uur aanbrengen.

 

Bekijk assortiment

10_237x237@2x.jpg

CetaBever Deur, Kozijn en Meubelbeits is verkrijgbaar in glans en zijdeglans. De beits is kras- en stootvast, is sneldrogend en beschermt tegen vlekken. Je kan de zijdeglans in iedere gewenste transparante kleur laten mengen.

 

 

 

 

Bekijk assortiment

11_237x237@2x.jpg

CetaBever Trappenlak is beschikbaar in zijdeglans, mat en anti-slip. De trappenlak is maximaal kras- en stootvast, goed reinigbaar en geschikt voor hard- en zachthout. De trappenlak is beschikbaar in zowel transparant blank als de dekkende kleuren wit en RAL 9010.

 

Bekijk assortiment

12_237x237@2x.jpg

CetaBever Vloer- & Parketlak is zeer kras- en stootvast, sneldrogend en verrijkt de natuurlijke houtkleur. De lak is ook beschikbaar op de mengmachine, je kunt de lak in iedere gewenste kleur laten mengen.

  

 

 

Bekijk assortiment

13_237x237@2x.jpg

Voor het beschermen of mat afwerken van je meubels, kun je het beste CetaBever Meubellak gebruiken. Deze meubellak is beschikbaar in zijdeglans of mat. CetaBever Meubellak beschermt tegen vlekken, droogt snel en is kras- en stootvast.

   

 

Bekijk assortiment