Foscam biedt hoogwaardige en betaalbare IP-camera's, voorzien van goede beveiliging en beeldkwaliteit. Je hebt keuze uit diverse camera's voor binnen en buiten die eenvoudig te installeren zijn. Ook zijn de camera’s voorzien van uitgebreide instelopties en handige app-ondersteuning. In het assortiment van GAMMA vind je diverse beveiligingscamera’s en accessoires van Foscam.

Kristalheldere videokwaliteit
Met de Full HD-video-opnames zorg je ervoor dat geen enkel detail verloren gaat. Ingebouwde IR-LEDs zorgen ook 's nachts voor ononderbroken veiligheid met nachtzicht.

Intelligente persoonsdetectie
Met de technologie van Omron detecteer je snel en eenvoudig activiteiten van personen (human detection). Geen onnodig 'vals alarm' van bijvoorbeeld insecten of huisdieren. Afwijkende activiteiten? Dan ontvang je direct een pushbericht. Lees altijd de productinformatie, want niet alle modellen ondersteunen deze functie

Assortiment van Foscam
Bij GAMMA vind je Foscam-producten voor zowel binnen als buiten. Met IP-camera's voor binnen houd je altijd je huis, bedrijf of opslagruimte in de gaten. Foscam IP-camera's voor buiten zijn spatwaterdicht, weerbestendig en uitgerust met geavanceerde nachtvisie.

Dualband wificonnectie
De camera’s werken op zowel een 2.4GHz- als 5GHz-netwerk. Hierdoor heb je gegarandeerd goede stabiliteit en snelheid en minder interferentie met andere wifiapparaten. Niet alle modellen ondersteunen deze functie.

Uitstekend nachtzicht
Infrarood-LEDs zorgen voor ver nachtzicht tussen 8 en 20 meter. Hiermee heb je altijd duidelijke videobeelden van een mogelijke diefstal of inbraak, ook als er weinig licht is in de omgeving.

Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant
De beveiligingscamera’s van Foscam werken samen met Amazon Alexa en Google Assistant. Via spraakopdrachten bekijk je live videobeelden op je Smart Home-apparaten. Niet alle modellen ondersteunen deze functie.

Foscam-app: makkelijk bedienen op afstand
De gratis Foscam-app voor iOS of Android zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent wanneer er iets gebeurt. Foscam IP-camera's sturen automatisch een pushbericht naar de app wanneer beweging is gedetecteerd, 24 uur per dag. Ook kun je de app gebruiken om live beelden te bekijken. Selecteer een camera in de app om in te zoomen of de camera te draaien.

Recent bekeken