Authenticiteit, een natuurlijke omgeving en persoonlijk contact. Door de coronapandemie zijn we er meer dan ooit aan toe en dat zien we terug in de interieurtrends. Histor komt dan ook met een elegante, praktische en veelzijdige Kleur van het Jaar: Olive Sprig.
Dit flexibele grijsgroen staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid. Samen met de Histor-inspiratiepaletten Invaluable, Introspective en Inspired vormt het de basis voor sfeervolle en persoonlijke kleurcombinaties.

Introspective-palet

Introspective is een zacht en intiem inspiratiepallet die het rustgevende effect van Olive Sprig verder versterkt. De perfecte kleuren om kalmte en rust te creëren in het interieur en van jouw huis een thuis te maken. Kenmerkend aan dit palet zijn de zachte pasteltinten en neutrale kleuren. Match deze kleuren in je interieur met de fellere tinten als accent voor de finishing touch om zowel rust als optimisme uit te stralen. Deze moderne, maar toch warme kleuren, worden het best gecombineerd met ronde vormen en houten details. Door de aardse tinten en pasteltinten staan erom bekend om een knus en intiem gevoel te geven aan een ruimte. Ideaal voor een ruimte als een slaapkamer.


Inspired-palet

De kleuren uit het Inspired palet stralen vrolijkheid en optimisme uit. Niks moet, alles mag en met creatieve combinaties richt jij jouw huis in met humor en lef. De stemmingsverhogende kleuren zorgen voor meer dynamiek, energie en inspiratie. Combineer met de neutralere tinten uit het palet om zo de fellere kleuren te ondersteunen. Deze stijl wordt gekenmerkt door originele keuzes zoals het combineren van fel gekleurde stoffen en eigenzinnige kunstwerken voor een eigen en uniek interieur.


Invaluable-palet

Het Invaluable inspiratiepalet is een gedurfd palet dat wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke en historische invloeden. Het palet is opgebouwd uit warme aardse tinten en donkere kleuren. Combineer deze rijke tinten met elkaar om diepte en warmte te creëren in iedere ruimte. Met dit palet wordt inspiratie uit het verleden gecombineerd met dagelijkse invloeden om zo tot een geheel nieuwe stijl te komen.

Recent bekeken