Je huis beveiligen is makkelijker dan ooit. Met slimme apparaten is er geen netwerk aan kabels meer nodig en zijn abonnementen verleden tijd, jouw eigen telefoon is nu de meldkamer. Dit zijn de slimme oplossingen die jouw huis veiliger en voor jou toegankelijker maken.

Deurbel 3.0
Een slimme deurbel laat via je telefoon zien wie er voor de deur staat, en laat je op afstand spreken met de aanbeller. Waar je ook bent, als je lekker op de bank ligt en geen bezoek verwacht. Of als je niet thuis bent en toch iemand te woord wilt staan, wanneer er bijvoorbeeld een pakketje wordt bezorgd. Een slimme deurbel heeft ook een bewegingssensor die een melding geeft als er iemand voor de deur staat.

Bekijk de slimme deurbellen

Elke hoek in en om je huis in beeld
Een camera ophangen was nooit zo eenvoudig. Geen gedoe meer met kabels en opslagschijven. Enkel je camera ophangen, verbinding maken met wifi, inloggen en je kunt je huis vanaf elke locatie in de gaten houden. Wordt er beweging waargenomen, dan krijg je een seintje en kun je live meekijken. Je hebt de mogelijkheid om de beelden automatisch in een webomgeving op te slaan.

Bekijk de slimmme camera’s

Open je deur veilig zonder sleutel
Een deur waarbij je helemaal geen sleutel meer nodig hebt. Je opent je voordeur gewoon met een smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerscan. Het is nog veilig ook, want de techniek die is gebruikt is vergelijkbaar met die van internetbankieren. Je kunt trouwens ook gewoon de traditionele sleutel gebruiken op dit slot.

Bekijk de slimme sloten

Laat met je verlichting lijken dat je thuis bent
Zijn er de laatste tijd veel inbraken in de omgeving en wil je toch met een veilig gevoel weg gaan? Maak gebruik van slimme verlichting. Dan kun je je lampen volgens een schema automatisch aan laten gaan, zo lijkt het alsof je thuis bent.

Bekijk de slimme verlichting

Krijg meldingen bij lekkages, brand en koolmonoxide
Een slimme melder redt naast levens ook je huis. Een slimme melder geeft net als ‘normale’ melders een alarm af, maar stuurt ook een melding naar de aangesloten telefoons. Zo ben jij er ook als je niet thuis bent op tijd bij. Er zijn ook melders die de luchtkwaliteit meten en een rapport ervan kunnen opmaken.

Bekijk de slimme melders

Recent bekeken