Warmtebronnen

De warmte binnenhouden en het thuis knus maken doe je ook met de juiste warmtebron. Voor welke warmtebron ga jij? Kies je voor een stijlvolle paneelradiator, een milieuvriendelijke pelletkachel of een smart infraroodkachel? GAMMA legt uit welke soorten er zijn en welke warmtebron het best bij jouw woning past.

Radiatoren

Met een radiator maak je het snel lekker warm in huis. Je hebt keuze uit diverse soorten, maten en designs, waardoor je radiator een stijlvolle toevoeging wordt aan de ruimte. En dat niet alleen – een radiator is ook handig om handdoeken of kleding op te laten drogen.

Bekijk de klusadviezen

Pelletkachels

Een pelletkachel is een zuinigere kachelsoort dan een gewone open haard. Hierin verbrand je namelijk milieuvriendelijke pellets. Bovendien kun je jouw pelletkachel op afstand bedienen via de bijbehorende app op je telefoon.

Meer informatie

Houtkachels

Op zoek naar een knapperend hout en mooie vlammen? Ga dan voor een houtkachel. Houtkachels zijn minder rokerig em veiliger dan open haarden. Doordat ze gesloten zijn heb je geen last meer van rondvliegende vonken of een rokerige gloed.

Bekijk het assortiment

Infraroodpanelen

Innovatief en zuinig verwarmen doe je met een infraroodkachel. Deze design verwarmingspanelen met wifi-verbinding bedien je eenvoudig op afstand. Door de slimme oververhittingsbeveiliging verwarm je je woning altijd veilig.

Bekijk het assortiment

Sierhaarden

Bij GAMMA vind je sfeerhaarden in twee varianten: elektrisch met LED-technologie of werkend op bio-ethanol. Beide haardsoorten zijn zeer veilig in gebruik en zorgen voor een aangename warmte en meer gezelligheid in huis.

Bekijk het assortiment

Recent bekeken