Kledingkast op maat

 • Ontwerp hier jouw kledingkast
 • Bepaal zelf hoe jouw kast eruitziet
 • Voor iedere kamer geschikt
 • Exact op maat gemaakt
Bekijk het assortiment

Schuifdeur op maat

 • Ontwerp hier jouw schuifdeur
 • Kies de kleur die bij jou past
 • Ruimtebesparing in je kamer
 • Exact op maat gemaakt
Bekijk het assortiment

Open kast op maat

 • Ontwerp hier jouw open kast
 • Uitgebreide kleuren mogelijkheden
 • Toepasbaar in iedere ruimte
 • Exact op maat gemaakt
Start met samenstellenKasten op maat kopen bij GAMMA

Kasten op maat stel je eenvoudig zelf samen bij GAMMA. Zoek je een garderobekast op maat, een kledingkast op maat of een wandkast op maat? Welke soort kast je ook zoekt, je bepaalt zelf hoe jouw ideale kast eruit komt te zien. Het type, de grootte en het design van een opbergkast op maat is allemaal te kiezen. Zo zorg je ervoor dat een kast perfect in je ruimte en interieur past. Een kledingkast op maat werk je op die manier heel mooi weg en geeft een strak resultaat. Op maat gemaakte kasten sluiten namelijk perfect aan op je muren en wanden, zodat je geen last hebt van hinderlijke kieren. Ook hoef je zelf niet een kast te bouwen, omdat een garderobekast op maat altijd precies past.

Op maat gemaakte kasten online samenstellen

Kasten op maat stel je helemaal zelf online samen. Bepaal zelf het materiaal, de kleur, de vorm en afmetingen. Volg de online configurator, bestel online en je kledingkast op maat of ander type kast wordt zo snel mogelijk voor je gemaakt. Via een overzichtelijk stappenplan met duidelijke plaatjes zie je precies hoe jouw nieuwe kast eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast op maat met schuifdeuren of een opbergkast op maat in een hoekvorm. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Alleen bij de afmetingen en het soort kast houdt het natuurlijk niet op, want ook voor de inrichting van jouw kast op maat heb je alle vrijheid. Kies voor veel schappen of juist een hanggedeelte voor je favoriete kleding. En met meubelbeslag en accessoires maak je een kast helemaal af.

Kasten op maat eenvoudig laten bezorgen of afhalen bij GAMMA

Met een opbergkast op maat benut je de beschikbare ruimte in een kamer zo efficiënt mogelijk. Voor extra ruimte is het slim om een hoge kast te laten maken. Zo ruim je nog meer op, zonder dat het je vloeroppervlak in je kamer kost. Stem je kasten op maat verder af op jouw persoonlijke voorkeuren en kies het design en de meubelaccessoires die je mooi vindt staan. GAMMA maakt het samenstellen van een garderobekast op maat eenvoudig en voordelig. Het kopen van een wandkast op maat is bijna net zo gemakkelijk als het kopen of bestellen van een van onze kasten met standaard afmetingen. En stel je een kast op maat samen? Dan laat je deze eenvoudig bij je thuis bezorgen. Als je wil, dan is afhalen in een GAMMA-bouwmarkt naar keuze uiteraard ook mogelijk. Eerst graag meer advies? Kom langs in een GAMMA-bouwmarkt in je buurt. Een van onze medewerkers helpt je graag.

Recent bekeken