1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop en het gebruik van de GAMMA Cadeaupas.
 2. Voor zover daarvan in deze voorwaarden niet wordt afgeweken, zijn ook de Algemene Voorwaarden voor de doe-het-zelfbranche van toepassing.
 3. De GAMMA Cadeaupas (hierna 'de cadeaupas') wordt uitgegeven door Intergamma B.V., gevestigd te Leusden, KvK 31021056.
 4. De cadeaupas is te koop op meerdere plaatsen, waaronder GAMMA, Albert Heijn, Bruna, Etos, Blokker en Jumbo en te gebruiken in alle GAMMA bouwmarkten in Nederland.
 5. De koper van de cadeaupas bepaalt bij aankoop het tegoed op de kaart: de kaart kan bij de kassa geladen worden met een bedrag tussen de € 5 en € 150. Dit bedrag is tevens de aankoopprijs van de cadeaupas. De cadeaupas kan slechts éénmaal worden opgeladen.
 6. Voor GAMMA Voordeelpashouders geldt de aankoop van de cadeaupas niet als besteding die recht geeft op kortingscoupons.
 7. De cadeaupas kan niet retour worden gegeven.
 8. Het tegoed op de cadeaupas kan in delen worden besteed. Indien het tegoed onvoldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, dan kan het resterende bedrag worden voldaan via een ander betaalmiddel.
 9. Geen enkel tegoed op de cadeaupas is inwisselbaar in contant geld en/of andere cadeaubonnen.
 10. Indien betaald is met de cadeaupas staat het saldo van de kaart vermeld op de kassabon. Het saldo van het tegoed op de cadeaupas is tevens opvraagbaar bij de kassa van iedere GAMMA bouwmarkt in Nederland.
 11. De GAMMA bouwmarkt zal bij het retourneren van de aankoop/aankopen die (geheel of gedeeltelijk) betaald is/zijn met de cadeaupas, het aan de klant te restitueren bedrag niet (geheel respectievelijk gedeeltelijk) in contant geld uitbetalen, maar met de klant verrekenen of de klant een tegoedbon geven ter grootte van het voor de geretourneerde aankoop/aankopen met de cadeaupas betaalde bedrag.
 12. Het tegoedsaldo op de cadeaupas is onbeperkt geldig.
 13. De cadeaupas is niet persoonlijk en kan worden gebruikt door de houder ervan.
 14. De cadeaupas is uitsluitend bestemd voor particulier gebruik. De cadeaupas mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Intergamma B.V. niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
 15. Intergamma B.V. en de GAMMA bouwmarkten aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van de cadeaupas, noch voor onbevoegd gebruik van en/of frauduleus handelen met de cadeaupas.
 16. Het namaken van de cadeaupas is verboden. Elke verandering maakt de cadeaupas ongeldig.

Intergamma B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen in deze voorwaarden aan te brengen. De geldende algemene voorwaarden zijn in de GAMMA bouwmarkten in Nederland beschikbaar en staan op gamma.nl vermeld.

Recent bekeken