Recycling & milieu

Retourneren oude elektrische apparaten, batterijen en/of spaarlampen

Gun je jouw oude elektrische apparaat, batterij en spaarlamp een tweede leven? Lever ze dan in bij je GAMMA bouwmarkt. Wij zorgen ervoor dat de grondstoffen van deze producten weer worden gebruikt. Je kunt je oude apparaten natuurlijk ook naar de gemeentelijke milieustraat brengen.

Heb je in onze webshop een klein elektrische apparaat, batterij en/of lichtbron (zoals een spaarlamp, ledlamp of tl-buis) aangeschaft en ben je niet in de gelegenheid om de oude/defecte in te leveren? GAMMA biedt je de mogelijkheid deze producten, oud voor nieuw, gratis naar ons antwoordnummer te verzenden. De postbode die je bestelling aflevert, heeft helaas niet de mogelijkheid het mee retour te nemen.

Wil je weten hoe het werkt en waaraan voldaan moet worden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 010 86 10 of via het contactformulier.

Klus Bewust

GAMMA helpt graag mee aan een beter milieu. Dat doen we niet alleen met deze retourservice en onze recyclebakken voor spaarlampen, batterijen, tl-buizen en elektrische apparaten. Maar bijvoorbeeld ook met onze Klus Bewust producten en onze Klus Bewust tips.

Recent bekeken