recycling en milieu

Retourneren oude elektrische apparaten, batterijen en/of spaarlampen

Gunt u uw oude elektrische apparaat, batterij en spaarlamp een tweede leven? Lever ze dan in bij GAMMA. Wij zorgen ervoor dat de grondstoffen van deze producten weer worden gebruikt. U kunt uw oude apparaten natuurlijk ook naar de gemeentelijke milieustraat brengen.

Heeft u in onze webshop een klein elektrische apparaat, batterij en/of lichtbron (zoals een spaarlamp, ledlamp of tl-buis) aangeschaft en bent u niet in de gelegenheid om de oude/defecte in te leveren? GAMMA biedt u de mogelijkheid deze producten, oud voor nieuw, gratis naar ons antwoordnummer te verzenden. De postbode die uw bestelling aflevert, heeft helaas niet de mogelijkheid het mee retour te nemen.

Wilt u weten hoe het werkt en waaraan voldaan moet worden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 – 010 86 10 of via het contactformulier.

Klus Bewust

GAMMA helpt graag mee aan een beter milieu. Dat doen we niet alleen met deze retourservice en onze recyclebakken voor spaarlampen, batterijen, tl-buizen en elektrische apparaten. Maar bijvoorbeeld ook met ons Klus Bewust logo en onze Klus Bewust tips.