Ruilen & retourneren van een bouwmarktaankoop

Ruilen van een aankoop uit de winkel

Teveel gekocht of een verkeerde keuze gemaakt? Bij GAMMA kun je artikelen tot 30 dagen na aankoop gratis ruilen of retourneren. Je hoeft daar geen reden voor op te geven. Koop dus gerust meer verf of behang als je er zeker van wilt zijn dat je tijdens het klussen niet tekort komt. Wat je teveel hebt gekocht, breng je na het klussen gewoon terug.

Ruilen of retourneren van een bouwmarktaankoop

Retourvoorwaarden:
- Je kunt een product binnen 30 dagen na aankoop ruilen of terugbrengen. De termijn van 30 dagen gaat in op de datum die op je kassabon staat.
- Direct omruilen voor een ander artikel kan alleen in de GAMMA-bouwmarkt. Ruil je een artikel voor een goedkoper product? Dan krijg je de rest van het betaalde bedrag terug.
- Ruilen of terugbrengen kan alleen als het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet verder uit / gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het wilt houden. Voor elektrisch gereedschap geldt dat je deze alleen kan omruilen indien de machine in originele onbeschadigde verpakking en ongebruikt retour wordt gebracht.
- Producten zoals tegellijm, cement en zand kun je alleen ruilen of terugbrengen als de verpakking niet geopend en niet beschadigd is. Gezaagde of bewerkte materialen, gemengde verven, planten, en artikelen die we speciaal voor jou hebben besteld of op maat gemaakt, kun je niet ruilen of terugbrengen.
- Je kunt alleen producten die je in Nederland hebt gekocht ook ruilen in Nederland.

Wat moet je doen?
Ga met het complete product naar de servicebalie in de GAMMA-bouwmarkt. Dat hoeft niet de bouwmarkt te zijn waar je het product hebt gekocht. Neem de kassabon mee. Dit is je aankoopbewijs.

WIl je een online bestelling terug sturen? Bekijk dan de voorwaarden voor het retourneren van een online aankoop.

Recent bekeken