Scan jouw kleur

Een kleur uit je favoriete kunstwerk laten terugkomen in je interieur? Je muur laten matchen met de kussens op de bank? Dit is vanaf nu een koud kunstje met de Kleurscanner bij GAMMA. Deze gebruikt de nieuwste technologie om de kleur te scannen van het voorwerp dat jij meebrengt. Vervolgens kun je een match laten mengen in het verfmerk en de verfsoort van je keuze. Verf die helemaal matcht met je gordijnen, kussens of de lievelingsknuffel van je kind.

Neem je product waarvan je de kleur wilt laten scannen
mee naar de bouwmarkt.

Vind jouw bouwmarkt

Zo komen we samen tot een match met jouw kleur!

Kleurtester

Heb je jouw kleur laten meten? Laat hem dan mengen in een GAMMA kleurtester en probeer de kleur snel en eenvoudig uit bij je op de muur.

Meer informatie

De meest gestelde vragen

Welke voorwerpen kan ik laten inmeten?

Het overgrote gedeelte van alle voorwerpen kunnen worden ingemeten. Beeldschermen, glas of fluoriserende en metallic kleuren zijn voorbeelden van voorwerpen/kleuren die niet kunnen worden ingemeten. Je kunt ook een deel van je voorwerp laten inscannen bijvoorbeeld een onderdeel van je favoriete lijstje op de muur

Kan ik mijn ingescande kleur in elk merk laten mengen?

Je kunt elke kleur in elk merk laten mengen.

Welk effect heeft glansgraad?

De glansgraad van de gekozen verf kan ervoor zorgen dat de verf net iets donkerder of lichter uitpakt. Wil je zeker zijn van de juiste kleur? Laat je ingescande kleur eenvoudig mengen in kleurtester en probeer hem thuis op de muur uit.

Recent bekeken