Inmiddels weet je misschien al welke verfkleuren je mooi vindt, maar toch twijfel je nog. Want niet alleen de kleur zelf is belangrijk, maar ook de lichtinval, mattering, verlichting, de ondergrond en hoe de kleur combineert met je interieur. Gelukkig kan GAMMA je hierbij helpen. Met onze handige en betrouwbare kleurtesters vind je snel en eenvoudig de juiste kleur voor op je muur. De GAMMA kleurtester is verkozen tot huismerkproduct van het jaar 2023.

Mengbaar in elke kleur

Door het unieke ontwerp zijn de GAMMA kleurtesters makkelijk te gebruiken: een verftester en mini-roller in één! Laat jouw kleurtester eenvoudig online of op de zuil in de bouwmarkt in je favoriete kleur mengen en bestel deze vervolgens online. De verftesters verzenden we per post en passen door de brievenbus.

Laat je kleurtester mengen

40 kant-en-klare kleurtesters

GAMMA heeft in samenwerking met stylistes de 40 meest populaire kleuren voor jou uitgekozen. Deze kant-en-klare testers zijn verkrijgbaar in een matte muurverf.

Bekijk de ready-mixed kleuren

Ontvang het aankoopbedrag retour

Heb je jouw kleur gevonden? Haal of bestel de verf in de door jou gekozen kleur en merk naar keuze. Bij aankoop van een lakverf of muurverf (minimaal 750 ml) ontvang je het aankoopbedrag van een GAMMA Kleurtester à €2,99 retour.

Bekijk de voorwaarden

Je favoriete kleur in 3 stappen:

  • Kies jouw kleur(en)
  • Test je favoriete kleur(en) thuis
  • Haal of bestel de verf in jouw gekozen kleur

We verzenden onze kleurtesters per post. Ben je niet thuis? Geen probleem! De kleurtesters passen door de brievenbus.

Eenvoudig online bestellen
Misschien heb je jouw favoriete kleur laten mengen voor de verftester. Is dit de kleur die je wilt gebruiken voor je verfklus? Bestel je verf in de GAMMA Verf-app of gewoon online. Met je persoonlijke QR-code op de kleurtester laat je jouw favoriete kleur van elk merk en elke verfsoort eenvoudig mengen via onze mengservice.

Laat je verftester mengen

Recent bekeken