Er zit meer in een klusweekend dan je denkt

Er zit meer in een klusweekend dan je denkt. Zoals goede muziek, handige vrienden en met onze stappenplannen gaat het allemaal een stuk makkelijker.

Heb jij een leuke klus op de planning staan? Timelapse je klus en win de prijs van je klus terug! Maak een filmpje en deel deze op Facebook of Instagram met #GAMMAtimelapse.

Stap 1

Download de Hyperlapse app via de App Store of Google Play. Heeft jouw telefoon een ingebouwde functie om een timelapse te maken, kun je die natuurlijk ook gebruiken.

Stap 2

Timelapse je klus! Zet je camera neer op een afstand waarop je goed kunt zien wat zich in de gehele ruimte afspeelt, en klussen maar! Hoe meer je doet en hoe meer beweging er daarmee zit in de video, hoe leuker je timelapse wordt. Vergeet ook niet een van de GAMMA klusplaylists aan te zetten op Spotify. Verven, een vloer leggen, een muurtje betegelen… maak er wat leuks van!

Stap 3

Deel je klus op Facebook of Instagram met #gammatimelapse of plaats ‘m onder de post op onze Facebookpagina en maak kans om de prijs van je klus terug te winnen.

Volg GAMMA op Facebook of Instagram @gamma_nl om op de hoogte te blijven van deze winactie. Succes!

Klik hier om de actievoorwaarden te bekijken.