GAMMA Kluskids

Er is heel fanatiek geklust door alle deelnemers van Kluskids. Je kunt natuurlijk nog steeds een toffe Emoji, Sintkasteel of een te gekke Eenhoorn maken met de stappenplannen en knipvellen hieronder. En win een zak vol Sinterklaascadeaus door je surprise te delen met #GAMMAkluskids!

Bekijk de stappenplannen & cadeautips

De lachende Emoji. Van hartjes tot tranen, van knipoog tot lach. Met de Emoji surprise kan je alle kanten op. Ga jij voor blij, boos of verliefd? Bekijk het stappenplan en ga aan de slag!

Stappenplan Emoji

Hoe zorg je voor een magische pakjesavond? Met een Eenhoorn surprise natuurlijk! Kijk hoe gemakkelijk je er een tot leven brengt in het stappenplan. In galop!

Stappenplan Eenhoorn

De Sint is in het land en zijn Kasteel is nog helemaal niet gebouwd. Help jij mee door een toffe Sint surprise te maken? Volg de stappen in het stappenplan en start meteen met bouwen.

Stappenplan Sintkasteel

Pakjesavond is natuurlijk niet compleet zonder cadeaus. GAMMA heeft de leukste sintcadeaus op een rijtje gezet, voor grote en kleine klussers. Wat verstop jij in je surprise?

Stap 1

Gebruik onze stappenplannen om een surprise te maken in de GAMMA bouwmarkt of thuis.

Stap 2

Deel een foto van jouw surprise op Facebook of Instagram met #gammakluskids of plaats ‘m onder de post op onze Facebookpagina en maak kans op een zak vol Sintcadeaus van GAMMA.

Stap 3

Vergeet niet om je account op openbaar te zetten, anders kunnen wij de inzending niet zien.
Volg GAMMA op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van deze winactie. Succes!

Klik hier om de actievoorwaarden te bekijken.

Inspiratie voor klussen met je kids

Recent bekeken