Optimaal gebruikmaken van je woning? Netatmo biedt innovatieve producten om je huis slimmer te maken: van bewakingscamera’s en rookmelders tot Healthy Home Coaches. Bij GAMMA vind je diverse slimme producten van Netatmo in het assortiment.

Geen abonnement nodig
Bij Netatmo word je nooit verrast met onverwachte kosten. Ook heb je altijd toegang tot de functies van je slimme camera’s en andere apparaten — geen abonnement nodig! Bekijk via de app direct alle opnames van mensen die bijvoorbeeld bij je aanbellen. Gewoon op je smartphone, tablet of laptop zonder opslagkosten.

Real-time waarschuwingen
Verschijnt er voor de camera’s een onbekende persoon of auto? Dan krijg je direct een melding op je smartphone. Bovendien maakt de camera onderscheid tussen mensen, dieren, auto’s of een onschuldige beweging. Zo mis je niets van wat er zich voor je deur afspeelt en ontvang je ook nooit onnodige meldingen.

Assortiment van Netatmo
In het assortiment van GAMMA vind je diverse Netatmo-producten om je woning slimmer te maken. Met de beveiligingscamera's heb je zicht op wat er voor je woning gebeurt en met de deurbellen communiceer je altijd en overal met je bezoekers. De slimme rookmelder heeft een batterij die 10 jaar meegaat en geeft direct een melding als er rook gedetecteerd is.

Binnen & buitencamera’s

Nooit meer een nutteloze waarschuwing
Pas de meldingen aan zodat je alleen meldingen ontvangt die jij belangrijk vindt. Zo schrik je niet van een onnodige melding als je hond bijvoorbeeld rondrent in de tuin. Sla je meldingsvoorkeuren op en bepaal nauwkeurig de zones die je wilt bewaken met de Waarschuwingszones-functie.

Eenvoudig in te stellen
Het instellen van Netatmo-producten is heel eenvoudig: plaats het product op de gewenste plek, steek de stekker in het stopcontact en download de app. Binnen een paar minuten kun je gebruikmaken van je slimme beveiligingsproducten van Netatmo. Eenvoudiger kan niet!

Smart Home-platforms
Koppel je Netatmo-producten aan Amazon Alexa, IFTTT, Apple Homekit en Google Assistant. Op deze manier kun je deze producten koppelen aan andere Smart Home-apparaten. Let wel op: niet alle producten van Netatmo ondersteunen alle platforms.

Ontdek de Netatmo-app
Bekijk de 24/7-live stream in de app, waar en wanneer je maar wilt. Blader door oude beelden en download je favoriete video’s. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en ben je er altijd op tijd bij.

Recent bekeken