Philips Hue is het slimme verlichtingssysteem dat je eenvoudig koppelt aan jouw smarthomeapparaten. Met Philips Hue regel je gemakkelijk al je verlichting in en om je huis. Je hebt de ruime keuze uit maar liefst 16 miljoen kleuren of 50.000 wittinten. Zo maak je jouw huis mooier, sfeervoller of veiliger met slimme verlichting.

Met Philips Hue kun je de vooraf ingestelde lichtscènes – Energie, Concentratie, Lezen en Ontspannen – gebruiken om de sfeer te bepalen. Of om slim in te spelen op je dagelijkse routines. Stel voor iedere ruimte jouw lichtrecept in en creëer per ruimte de gewenste sfeer.

Philips Hue is eenvoudig te gebruiken. Dit komt doordat je de slimme lampen kunt bedienen met de app, ingestelde timers of met je stem. Start met één enkele slimme Hue-lamp of combineer meerdere lampen en creëer sfeer via bluetooth. Wil je de ultieme slimme verlichtingservaring? Sluit dan de Hue Bridge aan op je slimme lampen en geniet van alle voordelen.

Philips Hue bestaat uit een collectie van slimme lampen in verschillende vormen, afmetingen en modellen. Draai een slimme lamp in je bestaande verlichting of ga voor ingebouwde Hue-verlichting. Je hebt keuze uit tafellampen, vloerlampen, hanglampen en inbouw- en opbouwspots. Wil je ook slimme verlichting in je tuin of oprit? Dan vind je bij Philips Hue muurlampen, sokkellampen, tuinspots of zelfs lichtstrips. Met Philips Hue zorg je voor slimme, sfeervolle en energiezuinige verlichting in en om je huis.

Philips Hue zijn de mogelijkheden eindeloos. Binnen én buiten.

Ontdek de voordelen van slimme verlichting.

Recent bekeken