Je huis slim maken? Dat doe je met het Qnect-assortiment bij GAMMA. Hiermee kun je elk apparaat, of het nu je staande lamp of je televisie is, altijd en overal bedienen. En dat met één enkele app. Bedien elk apparaat apart of gebruik de Qnect-‘flows’ voor meer automatische functionaliteiten. Maak je leven makkelijker en laat je slimme apparaten het werk doen.

Simple
Qnect-producten verbind je direct met je wifinetwerk. Er komt dus geen ingewikkelde handleiding of extra hub of gateway aan te pas. Het enige wat je nodig hebt is je wifiwachtwoord. Laat de gratis Qnect-app je door het installatieproces leiden en verbind één apparaat of direct meerdere tegelijk.

Smart
Met de krachtige ‘flows’ – automatisaties – binnen de Qnect-app combineer je eenvoudig verschillende apparaten met elkaar. Stel per apparaat timers en schema's in om zorgeloos je dag door te komen. Bovendien werkt Qnect moeiteloos met andere merken, via Google Home, Amazon Alexa of Siri Voice.

Solutions
Start eenvoudig met één apparaat. Bevalt dat? Verbind dan ook je andere apparaten en combineer en groepeer verschillende apparaten binnen de Qnect-app. Zo kun je meerdere apparaten tegelijk eenzelfde actie laten uitvoeren met één simpele ‘tap’. Van verlichten en beveiligen tot bezuinigen.

Je privacy altijd beschermd
Heb je je apparaat verbonden met Qnect? De Qnect-app draait op het veilige en betrouwbare Tuya Smart loT-Platform. Zo garandeert Qnect dat je gegevens altijd versleuteld en volledig anoniem zijn en nooit met derden gedeeld worden. Gebruikersgegevens zijn alleen voor jou zichtbaar!

Qnect slimme deurbellen

Altijd en overal zien wie er voor je deur staat? Met de handige deurbellen van Qnect is dit mogelijk. Ben je niet thuis, maar staat er een postbezorger voor de deur? Dan kun je dit via een videogesprek laten weten. De extra binnenbel zorgt er bovendien voor dat er ook altijd in huis een geluid te horen is als er iemand aanbelt.

Bekijk het assortiment

Qnect slimme camera's

Beveilig je huis, schuur en tuinhuis eenvoudig met camera's van Qnect voor binnen en buiten. Zo heb je overal zicht op de situatie en kun je beelden vastleggen als dit nodig is. Ook kun je de Qnect-camera’s zo instellen dat er een alarm afgaat als er beweging wordt gedetecteerd. Een handige manier om inbrekers af te schrikken!

Bekijk het assortiment

Qnect slimme bewegingssensoren

Met de sensoren van Qnect krijg je direct een melding in de app als er beweging, een open deur of raam wordt bespeurd. Omdat je alle apparaten van Qnect kunt combineren, kun je zelf programmeren wat er daarna moet gebeuren. Wordt er ’s nachts een raam geopend? Laat direct een alarmgeluid klinken en alle lampen branden.

Bekijk het assortiment

Qnect slimme stopcontacten

Maak elektrische apparaten smart met de slimme stopcontacten van Qnect. Steek het apparaat in het Qnect-stopcontact en bedien deze direct met de app. Combineer je apparaten ook met andere Qnect-producten. Laat bijvoorbeeld meteen een lampje branden als de bewegingssensor opmerkt dat je kind uit bed is geklommen.

Bekijk het assortiment

De app
Deel je Qnect-apparaten eenvoudig met familie en vrienden, zodat iedereen deze snel kan bedienen met zijn of haar smartphone.

Recent bekeken