GAMMA verkoopt het Ring assortiment. De producten van Ring zijn ontwikkeld om de beveiliging van je woning te verhogen. Met behulp van de Ring-app kun je je woning in de gaten houden en eenvoudig met bezoekers voor je deur communiceren. Daarnaast zijn alle producten binnen het assortiment met elkaar te koppelen en eenvoudig te monteren. Maak je eigen Ring van beveiliging in en rondom je woning, zelfs als je weg bent.

Communicatie met je bezoekers

Met de Ring app kun je gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of PC je woning in de gaten houden. Zowel de slimme beveiligingscamera’s als slimme deurbellen bieden HD-video kwaliteit, mobiele notificaties en tweerichtingsspraak. Zo kun je overal en altijd communiceren met bezoekers.

Slimme huisbeveiliging

Met Personaliseerbare bewegingszones kun je een specifiek gebied definiëren dat het Ring-apparaat in de gaten moet houden. Alles buiten dat gebied wordt dan genegeerd. Door Bewegingszones in te stellen kun je het betreffende gebied effectief in de gaten houden en tegelijkertijd het aantal foutpositieve bewegingsmeldingen (bijvoorbeeld door langsrijdende auto's) beperken.

Gemakkelijk en snel installeren

De slimme producten van Ring zijn eenvoudig en snel te installeren. De slimme deurbellen en beveiligingscamera’s van Ring kunnen bedraad aangesloten worden, of draadloos dankzij de ingebouwde batterij.

Diefstalbescherming

Op alle producten van Ring geldt een diefstalbescherming; mochten je producten onverhoopt gestolen worden, dan worden deze kosteloos vergoed door Ring.*

Assortiment van Ring

Bij GAMMA is het assortiment van Ring verkijgbaar waarmee je meer veiligheid rondom je woning creëert. Met de deurbellen van Ring kun je altijd en overal communiceren met je bezoekers. De bijbehorende deurgong laat weten wanneer er iemand voor je deur staat. Met de beveiligingscamera's van Ring heb je zicht op wat er rondom je woning gebeurt.

Smart Home platformen

De Ring producten kunnen gekoppeld worden aan Amazon Alexa, IFTTT en Samsung SmartThings. Deze smart home platformen ondersteunen de Ring producten en daardoor kun je deze producten koppelen aan andere smart home apparaten.

Ring Protect Plan

Standaardfuncties zoals directe meldingen, livebeeld en tweerichtingsspraak zijn direct beschikbaar en gratis voor alle Ring-apparaten. Wil je beelden in de cloud opslaan en terug kunnen kijken? Dan heb je het Ring Protect Plan nodig.

Met het Protect Plan kun je vanaf € 3,99 per maand per apparaat gedurende 180 dagen onbeperkt videobeelden in de cloud opslaan om ze opnieuw te bekijken, naar je eigen apparaat te downloaden of te delen met vrienden en familie. Daarnaast krijg je verlengde garagantie op je aangemelde Ring-apparaten. Het abonnement is per maand of per jaar af te sluiten en altijd onmiddelijk opzegbaar.

Je ontvangt een gratis proefabonnement van 30 dagen op Ring Protect wanneer je een Ring-apparaat voor het eerst installeert.

Ring app

De producten van Ring werken uitsluitend met de Ring app. Met deze app kun je communiceren met je bezoekers en ontvang je meldingen die naar voorkeur in te stellen zijn. Je kunt een onbeperkt aantal Ring apparaten (deurbellen, camera’s, accessoires) toevoegen aan je Ring app. De Ring app is beschikbaar voor iOS, Android en Mac.

*Voorwaarden van toepassing.

Recent bekeken