Voordelig een busje huren voor een aankoop? Een verhuizing? Of je wilt een keer grote een schoonmaak houden? Dan is een bestelbus huren voor 1 of 2 uur (of iets langer) natuurlijk een prima oplossing. Je gaat gewoon naar een van onze bestelbus Pick Up Points om je bus op te halen. Bereikbaar met het openbaar vervoer of je parkeert je eigen auto (veelal) gratis.

GAMMA & KAV2GO
Aanmelden gaat heel makkelijk en snel en kan ook ter plekke. De busjes staan geparkeerd op het parkeerterrein van de bouwmarkt op vaste parkeerplaatsen.
Een busje huren doe je via de aanmeldzuil bij het filiaal of via de KAV app op je smartphone.
Houd met het huren van de busjes rekening met de openingstijden van de bouwmarkt, want na sluitingstijd kan het parkeerterrein afgesloten met een hek.

  • Huur per uur
  • Geen eigen risico
  • Vanaf 19,50
  • 24/7 beschikbaar*

*Afhankeljik van toegang terrein bouwmarkt

Bekijk de bouwmarkten met KAV2GO

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de brandstofprijs bepaald?
De brandstofprijs die wij per verreden kilometer door belasten is vastgesteld aan de hand van het gemiddelde verbruik van het type voertuig dat je rijdt en de op dat moment geldende adviesprijzen plus een kleine opslag voor de dekking van onze kosten. Je vindt dit tarief op de reserveringsbevestiging en na afloop gespecificeerd per km op je factuur.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Het is mogelijk om op elk moment te reserveren. Je kunt nog reserveren als je al bij de bestelwagen staat. Een reservering kan alleen ingaan op het hele of het halve uur. De minimum reserveringsduur is één uur. De bestelwagen gaat pas open vanaf het begintijdstip van de reservering.

Hoe krijg ik de sleutel van de bestelwagen?
De sleutel is bevestigd aan een zwart/witte sleutelhanger die in een speciale opening in een terminal of in een vaste sleutelhouder in het dashboardkastje is gestoken. Zodra de bestelwagen geopend is met de app kun je de pincode binnen 3 minuten intikken indien de bestelwagen een terminal heeft. Daarna kun je de sleutelhanger uit de terminal nemen en de bestelwagen starten. In een bestelwagen met een vaste sleutelhouder kun je de sleutelhanger direct uit de sleutelhouder pakken en de bestelwagen starten.

Recent bekeken