Voor elke verfklus heb je de juiste verf en de juiste materialen nodig. Hoe pak je dat aan? In de GAMMA Verf-app vind je alles voor jouw verfklus. Een complete oplossing met tools voor het kiezen van je favoriete kleur, verfadvies en handige boodschappenlijstjes. Of je nu binnen of buiten gaat verven en voor welk eindresultaat je ook gaat. Selecteer via onze app in een paar makkelijke stappen de juiste producten.

Zo werkt het

Een kleur kiezen voor jouw verfklus kan lastig zijn. Er is zoveel keuze! Laat je inspireren in de verfstudio van onze Verf-app. Heb je iets moois gevonden? Bekijk in de app hoe de kleur op jouw muur staat én of het past in je interieur. Of bestel natuurlijk een echte kleurtester. Kleuren uitgeprobeerd en een keuze gemaakt? Kies de juiste verfsoort, verzamel het juiste gereedschap, bestel dit in één keer via de app en laat alles bij jou thuisbezorgen. Of kom het bij ons ophalen in de bouwmarkt (Click & Collect).

Voordelen van de GAMMA Verf-app:

Kleuren zoeken en digitaal uitproberen
Vind al onze kleurencollecties in de Kleurstudio. Checken of het matcht? Upload een foto of gebruik je camera en probeer jouw favoriete kleur digitaal uit op je muur.

Handige instructievideo’s en advies
Ontdek de uitgebreide stappenplannen en verfvideo’s in onze app. Zo kies je eenvoudig de juiste producten voor jouw klus en weet je precies hoe je een klus uitvoert.

Via de app bestellen met Click & Collect
De juiste kleuren gevonden? Bestel via de Verf-app eenvoudig de verf en materialen die jij nodig hebt voor je klus. Laat alles thuisbezorgen of haal het op in de bouwmarkt.

Verfpaspoort

Het verfpaspoort in de app houdt automatisch bij welke kleuren je gekocht hebt. Handig voor je volgende schilderklus of wanneer je volgend jaar nog iets moet bijwerken. Zo maken we verven leuk en makkelijk. Let op: je aankopen in het verfpaspoort zien? Gebruik dan bij het afrekenen altijd je GAMMA Voordeelpas.

De GAMMA Verf-app maakt kleuren kiezen leuk én makkelijk, waardoor jij vol vertrouwen aan de slag gaat met je verfklus.

Recent bekeken