Alabastine voorbehandeling verfreiniger 500 ml

(12 klantreviews)
4.
69
Per Liter € 9.38

Productomschrijving


  De Albastine Verfreiniger is de ideale muur- en houtontvetter. Met deze krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter kunt u zowel binnen- als buitenmuren, plafonds, geschilderd hout, metaal en kunststoffen schoonmaken. Dit product verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang en zorgt voor een perfect eindresultaat. De Verfreiniger heeft een frisse geur en is effectiever dan ammonia ten opzichte van de gangbaar geadviseerde concentraties ammonia oplossing. Bij zeer vuile of vette ondergronden kunt u de Verfreiniger onverdund aanbrengen voor een nog beter resultaat. De Albastine Verfreiniger is verkrijgbaar in een fles (500 ml en 1 L).
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Verfreiniger
  Productnummer 226935
  Merk Alabastine
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Type artikel Ontvetter reiniger
  Gebruik
  Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
  Toepassing Schoonmaken
  Materiaal van doeloppervlak Verf
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Waarschuwing
  Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
  Voorzorgsmaatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na het werken met dit product … grondig wassen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/ arts/… raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar …

  Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

   Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
   Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

   30 dagen bedenktijd

   Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
   Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

   Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

   Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

  Reviews worden geladen

  Recent bekeken