6.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geurtype:Exotische vruchten
  • Duur werking:70 dagen

Ambi pur
Met de Ambi Pur Luchtverfrisser 'Fruity' verfrist u de geur in uw auto. De Ambi Pur Autoverfrisser is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto, is toepasbaar in iedere auto en zorgt voor een aangename geur. Het bevestigen van de luchtverfrisser op het ventilatierooster gaat makkelijk dankzij het kleine formaat en de handige clip. Net zoals alle andere luchtverfrissers van Ambi Pur gaat ook deze autogeur lang mee. U rijdt enkele weken tot zelfs maanden comfortabel in een fris ruikende auto. Kortom, ban nare autogeuren uit uw auto en plaats de Ambi Pur Luchtverfrisser 'Fruity'.  
Lees meer

Vaak samen gekocht

Carpoint Gevarendriehoek E-keur
5 klantreviews
In veel landen is het verplicht om een gevarendriehoek in de auto te hebben. Waarschuw mede weggebruikers met het Carpoint gevarendriehoek als u met pech aan de kant van de weg ... In veel landen is het verplicht om een gevarendriehoek in de auto te hebben. Waarschuw mede wegge...
9.
99
Bekijk alles in gevarendriehoek
Carpoint EHBO Set Euro
6 klantreviews
Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het zelfs verplicht om een verbandtrommel in de auto te hebben. In deze 41-delige E... Deze Carpoint EHBO-set Euro is altijd handig om in de auto te hebben. In een aantal landen is het...
15.
49
Bekijk alles in verbandtrommel

Specificaties

Product
Productnummer 596036
EAN 8001090151407
Merk Ambi pur
Algemeen
Kleurfamilie Transparant, Zwart
Geurtype Exotische vruchten
Type Houder met navulling luchtverfrisser
Gebruik
Navulbaar Ja
Duur werking 70 dagen
Bevestiging Klemmen
Technische kenmerken
Structuur van luchtverfrisser Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Waarschuwing
Gevaren­aanduidingen Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt huidirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgs­maatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten GEEN braken opwekken. Inhoud/verpakking afvoeren naar … BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Reviews worden geladen

Recent bekeken